Flavin - Kendermag olaj 500ml


Kendermag olaj 500ml
Ár: 1850 Ft
Megrendelés


Kendermag - Az ezerarcú növény
A "kétoldalú zsírok"
Míg az egyik fajta zsír kimondottan hizlal, és anyagcserezavarokat okoz, érelmeszesedést, szívinfarktust, szervelzsírosodást, máj- és epefunkciós zavarokat, reumát, ízületi megbetegedéseket, és akár daganatképzodést is kiválthat, addig a másik típusú megakadályozza ugyanezen betegségek kialakulását, illetve segíthet meggyógyítani a már meglévo betegségeket.
Levego és táplálék nélkül nem élhetünk, ahogyan telítetlen zsírsavak nélkül sem!
A kendermag olaj egyszerű felhasználási módja: Mivel a kendermag olaj nagyon ízletes, fogyaszthatja úgy is, hogy a napi étkezések során ételét meglocsolja egy evőkanál olajjal, vagy kedvenc italába keveri. Nagyszerű főtt vagy párolt zöldségekhez, salátákhoz, még a vajat is helyettesítheti vele, vagy egyszerűen kortyolgathatja.

A zsír, a fehérje és a szénhidrátok mellett szervezetünk legfontosabb építőelemei közé tartozik. Nagyon magas telítetlen zsírtartalommal rendelkezik az emberi szervezet számára egyedülállóan a megfelelő arányban. Segítenek megakadályozni az elhízást, anyagcserezavarokat, érelmeszesedést, szívinfarktust, szervelzsírosodást, máj- és epefunkciós zavarokat, reumát, ízületi megbetegedéseket, és a daganatképződést is. A növényvilágban a legnagyobb mennyiségben tartalmaz olyan, esszenciális zsírsavakat, amelyeket a test nem képes önmaga előállítani, a táplálkozás során kell felvenni. Ezek az esszenciális zsírsavak felelősek immunválaszunkért, és megtisztítják érrendszerünket a koleszterintől és a lerakódásoktól. Magas Omega3 és Omega6 tartalommal rendelkezik.
A kendermag az összes olyan fehérjét, esszenciális zsírsavat és étkezési rostot tartalmazza, amely szükséges ahhoz, hogy az ember hosszú hetekig túléljen valamilyen kritikus helyzetet (pl. intenzív fogyókúrát). A Földön élo több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval. A kendermagban lévo fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők.
A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak. A kendermag emellett jelentos mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.
Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérjemolekulák építőkövei . Az emberi testben 25 féle aminosav található, ezek közül 20 fehérjeépítő. A szervezet fehérjéinek és egyéb nitrogéntartalmú alkotórészeinek felépítéséhez, és ezek újraképzéséhez szükséges aminosavakat a táplálék fehérjéi adják. A kendermag pozitív hatásai:
-Csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet, segít megelőzni a szív és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást.
-Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt.
-Erősíti az immunrendszert.
-Agyműködés serkentő (fehérjepótlás az agyban)
Rendszeres fogyasztása alapvetően segíti szervezetünket abban, hogy megelőzzük vagy javítsuk a rosszindulatú elváltozásokat. A földön létező több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Flavin77 Cardio 7x100ml
Myco Crystal 4G Complex 30db (4 féle gomba keveréke)
Colpo-Cleaner Multi
Flavitamin Cink 60 db
Flavin 7+kapszula 90db
Bio+Active Birsalma szelet 21db x 25g csokoládéOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team