Flavin - Flavin7 rostok 200g


Flavin7 rostok 200g
Ár: 4600 Ft
Megrendelés


Flavin7 rost flavonoidjai erosítik a szervezet kollagén anyagcseréjét és a vérerek falát, így a vérrögképzodést is gátolják. Javítja az E-vitamin- anyagcserét, és védelmet nyújt a rákkelto anyagok ellen.

Rostok szerepe a táplálkozásban

Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezôk.
Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megorzésének alapvetô feltétele a minôségi táplálkozás.
A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a szénhidrátok, ám ezek a szervezet kiegyensúlyozott, harmonikus muködéséhez mégsem jelentenek elegendo forrást.
Az egészség megorzésében nagy fontossággal bírnak még a vitaminok, az ásványi anyagok, valamint az élelmi rostok. A rosthiányos táplálkozás számos betegség kialakulásában veszélyeztetô tényezoként szerepelhet.
A vastagbéltumorok kialakulásának kockázati tényezojeként tartják számon a rosthiányos táplálkozást. A rostokban gazdag táplálkozás csökkenti a bélbaktériumok által képzodo karcinogének létrejöttének és a bélfalra kifejtett hatásuknak a lehetôségét.
Az anyagcsere-betegségek közül az elhízás, a cukorbetegség és a magas vérzsírszint kifejlodésében veszélyeztetô tényezô a rostszegény táplálkozás.
Az elhízás megakadályozásában a táplálék rostanyagai az energiahasznosulás fiziológiai akadályát jelentik. Rosthiány esetében ez a fiziológiai akadály elmarad.
Élelmi rostoknak nevezzük azokat a növényi sejtalkotó komponenseket, amelyek az emberi emésztoenzimek hidrolízisének ellenállnak, az enzimek nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani a rostokat.
Megkülönböztetünk oldható és oldhatatlan rostokat. A rostoknak fontos szerepük van a vér koleszterinszintjének a csökkentésében. Lerövidítik a béltartalom áthaladását a bélcsatornában - csökkentik a tranzitidot -, ezáltal megakadályozzák a székrekedés kialakulását.
Oldhatatlan rostok közé soroljuk a cellulózt, a hemicellulózt és a lignint, amely megtalálható az olajos magvakban, a hüvelyesekben, a gabonafélékben.
Az élelmi rostok fizikai-kémiai sajátságából adódik, hogy a béltartalom térfogatát jelentôsen megnövelik, áthaladási idejét lecsökkentik: ennek eredményeként a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztôrendszerbôl.
Növelik a béltartalom mennyiségét, gátolják a székrekedés kialakulását. Mindkét rosttípus esetében elmondható, hogy a vékonybélben lassítják a tápanyagok felszívódását.
Ez kedvezo - pl. cukorbetegség esetén -, mert a szénhidrát felszívódás lassításával csökkentik az ún. glikémiás indexet, ritkábban fordulnak elô vércukor-ingadozások, kiegyensúlyozottabbá válik a vércukor szintje.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Cansawin Kolefix 100 kapszula
L-thriptophan kapszula 100db (GoodNight)
AKCIÓ! 2db FH7 Hydrogenergy 16x100ml + 1db FH7 Hydrogenergy 8x100ml ajándék
Chia Clean Slim 3 csíra
Colpo-Cleaner Intim Zuhany (irrigátor)
Bio+Active Birsalma szelet 21db x 25g csokoládéOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team