Flavin - Flavin77 Flavinárium+A 7x2 tasak+140g


Flavin77 Flavinárium+A 7x2 tasak+140g
Ár: 9190 Ft
Megrendelés


Essence +A aminosav komplex

Növényi, esszenciális aminosav komplex, telítetlen zsírsavak, bioflavonoidok granulátuma, őrleménye.
Összetétel: kendermag, vörösszőlő mag-héj, brokkoli, fokhagyma, koriander granulátum és őrlemény, valamint Ester-C vitamin, B2-B6 vitamin, Adenin, Biotin, Almasav, ALA (Alpha-Lipoic Acid), ALC (Acetil L-Carnitine)

Az elkészítése és mindennapi felhasználása lehetőséget ad másik két, jó tapasztalattal rendelkező találmány és termék felhasználására is.

FLAVIN77 Flavinárium - három az egyben
1. Víz; 2. Emulzió; 3. Aminosav
1. Flavin 77 főzet készítése akár a deutériumban szegény víz (Preventa) használatával is történhet.
2. Emulzió: egy folytonos közeget képező folyadék és a benne, apró cseppekben finoman eloszlatott (diszpergált) másik folyadék vagy folyadékok rendszere. Alkotói egymással nem vagy csak részlegesen elegyednek, ezért állás közben külön fázisokra különül el; ez az elkülönülés különböző felületaktív anyagokkal meggátolható. Az emulziók használatának számos előnye van: többek között megkönnyítik a zsíroldékony hatóanyagok bevételét, és biztosítják az összetevők egyenletes elosztását.
3. Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérjemolekulák építőkövei (proteinek). Az emberi testben 25-féle aminosav található, ezek közül 20 fehérjeépítő, 9 pedig alapvető fontosságú (esszenciális). Egy összetett, természetes aminosav komplexet használva, a főzet egy részében elkeverve tovább növelhetjük a hatékonyságot.

Aminosav összetevők:
L-arginin
L-fenilalanin
L-hisztidin
L-metionin
L-triptofán
L-tirozin
L-glutamin
L-aspargin
L-alanin
L-cystine
L-glicyne
L-isoleucine
L-leucine
L-lisine
L-proline
L-serine
L-threonine
L-valine

Felhasználási javaslat: 20 g/nap, a doboz tartalmából 2 teáskanálnyit javaslunk elfogyasztani, melyet közvetlenül együnk meg, vagy más italhoz is keverhetünk. Így a FLAVIN77 főzethez is adható! A doboz tartalmának fogyasztása 1 hétre javasolt. (naponta 20 g, 1 evőkanál vagy 2 teáskanál)
Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérjemolekulák (proteinek) építőkövei. Az Essence A aminosav komplexet használva tovább növelhetjük főzetünk hatékonyságát.

A daganatos megbetegedések terápiájában alkalmazott hagyományos kezelések mellékhatásaként szervezetünk fehérjeállománya jelentős károsodást szenvedhet, ezért szükségessé válhat a megfelelő aminosav utánpótlás, biztosítva általuk a kellő fehérjeállomány újjáépítését.


Alkalmazási területe: szív- és érrendszeri megbetegedések, daganatos betegségek kiegészítő terápiájaként, kemo- és sugárterápiák mellékhatásainak csökkentésére.


Elkészítési javaslat: Öntse 1 (súlyosabb esetben 2) db tasak tartalmát az ismert 2-4 személyes presszófőző vagy kotyogó szűrőjébe, majd 200 ml vízzel főzze le. A főzet elkészítéséhez magas hőmérsékletre és nyomásra van szükség!Felhasználási javaslat: A fenti javaslat alapján készült mikroemulzióból naponta 1-2 alkalomra a 200 ml főzet elfogyasztását ajánljuk, melyhez adjunk hozzá 20g (1 evőkanál) aminosav komplexet. Ez utóbbit akár külön is fogyaszthatjuk.


A napi 2 dl főzet elfogyasztása az eddigi leggazdagabb összetétellel, valamint a hatóanyag és gazdaságosság, tárolhatóság figyelembevételével is a legtöbb lehetőséget adja!Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

További Flavin termékek, gyártói áron:

Silver Tusfürdő 500ml
Mem Concentrate kapszula 3db
Rezveratrol Forte kapszula 100db
Kalcium krém 127 ml
Inulion kapszula 120db
Extra CBD Complex Neuro vitamin 30 kapszulaOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team