Flavin - Head Relax


Head Relax
Ár: 3450 Ft
Megrendelés


A HATÁS rendkívüli, az ÉLMÉNY és az ÉRZÉS egyedülálló és feledhetetlen!

A Crystal Head Relax hatásai:

- Stressz- és depressziócsökkentés
- Jó közérzet
- Fájdalomcsillapítás
- Pihentetőbb alvás
- Élénkíti a vérkeringést
- Nyugtatja a fejbőrt
- Csökkenti a hajhullást

Előnyei:

- Használata nagyon egyszerű
- A kezeléseknek nincs időbeli korlátja
- Mindig kéznél van
- Rendszeresen igénybe vehető

Kell egy odaadó partner!

A többezer éves tudás!
Az akupunktúra több ezer éves kínai gyógymód, olyan szabályozott kezelési módszer, mellyel sok funkcionális, vegetatív, idegi és fájdalommal kapcsolatos zavar kezelhető. A test akupunktúrás pontjainak ingerlésével megszüntethetők a szervezetben lévő működési elváltozások. Az akupunktúrás pontok meghatározott szervekkel állnak funkcionális kapcsolatban.

A fejmasszázs az egyik legkedveltebb természetes gyógymódok közé tartozik. Lassú, finom mozdulatai megnyugtatják testünket és lelkünket, művészete utat nyit az egészség és a gyógyulás felé. Segít abban, hogy megpihenjünk és feltöltődjünk energiával, serkenti a vérkeringés, enyhíti a fejfájást, a szem fáradságát és a feszültséget, pozitív hatással van a hajhagymák egészséges működésére is. Hatása szinte azonnal érzékelhető, fokozza a koncentrációt, javul a figyelem, ellazítja az idegeket.

Együttműködik a keringési rendszerrel, segítik az oxigénszegény vér visszaáramlását a szívbe és meggyorsítják az oxigén dús vér eljutását a nyak, a váll és a fej felszíni és mélyen fekvő szöveteihez. A megélénkülő artériás keringés lehetővé teszi, hogy több oxigén és tápanyag érkezzen a sejtekhez, ami elősegíti a sejtek növekedését, osztódását, megújulását, a szervezet zavartalan működését és a gyógyulást. A vénás vér gyorsabb áramlásával hamarabb távozik a széndioxid és az anyagcsere bomlástermékei. Általános lazító hatása hozzájárul az állandósult magas vérnyomás csökkentéséhez.

A Crystal Head Relax egy rendkívül hatásos terápiás eszköz, amelynek segítségével a fej bőrének minden pontját könnyedén masszírozhatjuk. Az eredeti találmány különböző formáit már közel ezer éve használják az ősi ausztrál aboriginal törzsben, mint hatékony masszázs eszközt. Ennek a kipróbált nagy múlttal rendelkező eszköznek a XXI. századi változata a Crystal Head Relax.

Ezzel az egyszerű eszközzel önállóan végezhetjük el a kezeléseket saját otthonunkban, akár naponta több alkalommal is.
Tehát amennyiben érezzük, hogy a testünkben lévő energiák egyensúlya megbillen, pár perces kezelésekkel � a megfelelő pontok masszírozásával � enyhíthetjük, vagy akár teljesen meg is szüntethetjük a jelentkező tüneteket, így nem terheljük szervezetünket a gyógyszerek által bevitt szintetikus anyagokkal.

Használati utasítás
Az eszközt enyhén hátrafelé döntve finoman húzzuk rá a fejre, amíg a húrok még nem feszülnek. Ismételjük meg a műveletet, amennyiszer még jólesik. 5-10 perc finom-masszázs naponta az összes felsorolt domináns hatást kiváltja. Ha egy segítő masszíroz minket az eszközzel, s mi közben ellazulhatunk, az fokozza a hatást.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Extra MgTOP Forte kapszula 120 db
Aloe Vera kapszula 250db
Flavin77 Family 1000ml ÚJ GENERÁCIÓS termék!
Slim Coffee 210g
Red Aloe 500ml
Crystal Silver Natur Power Ginseng 1000mlOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team