Flavin - Head Relax


Head Relax
Ár: 3450 Ft
Megrendelés


A HATÁS rendkívüli, az ÉLMÉNY és az ÉRZÉS egyedülálló és feledhetetlen!

A Crystal Head Relax hatásai:

- Stressz- és depressziócsökkentés
- Jó közérzet
- Fájdalomcsillapítás
- Pihentetőbb alvás
- Élénkíti a vérkeringést
- Nyugtatja a fejbőrt
- Csökkenti a hajhullást

Előnyei:

- Használata nagyon egyszerű
- A kezeléseknek nincs időbeli korlátja
- Mindig kéznél van
- Rendszeresen igénybe vehető

Kell egy odaadó partner!

A többezer éves tudás!
Az akupunktúra több ezer éves kínai gyógymód, olyan szabályozott kezelési módszer, mellyel sok funkcionális, vegetatív, idegi és fájdalommal kapcsolatos zavar kezelhető. A test akupunktúrás pontjainak ingerlésével megszüntethetők a szervezetben lévő működési elváltozások. Az akupunktúrás pontok meghatározott szervekkel állnak funkcionális kapcsolatban.

A fejmasszázs az egyik legkedveltebb természetes gyógymódok közé tartozik. Lassú, finom mozdulatai megnyugtatják testünket és lelkünket, művészete utat nyit az egészség és a gyógyulás felé. Segít abban, hogy megpihenjünk és feltöltődjünk energiával, serkenti a vérkeringés, enyhíti a fejfájást, a szem fáradságát és a feszültséget, pozitív hatással van a hajhagymák egészséges működésére is. Hatása szinte azonnal érzékelhető, fokozza a koncentrációt, javul a figyelem, ellazítja az idegeket.

Együttműködik a keringési rendszerrel, segítik az oxigénszegény vér visszaáramlását a szívbe és meggyorsítják az oxigén dús vér eljutását a nyak, a váll és a fej felszíni és mélyen fekvő szöveteihez. A megélénkülő artériás keringés lehetővé teszi, hogy több oxigén és tápanyag érkezzen a sejtekhez, ami elősegíti a sejtek növekedését, osztódását, megújulását, a szervezet zavartalan működését és a gyógyulást. A vénás vér gyorsabb áramlásával hamarabb távozik a széndioxid és az anyagcsere bomlástermékei. Általános lazító hatása hozzájárul az állandósult magas vérnyomás csökkentéséhez.

A Crystal Head Relax egy rendkívül hatásos terápiás eszköz, amelynek segítségével a fej bőrének minden pontját könnyedén masszírozhatjuk. Az eredeti találmány különböző formáit már közel ezer éve használják az ősi ausztrál aboriginal törzsben, mint hatékony masszázs eszközt. Ennek a kipróbált nagy múlttal rendelkező eszköznek a XXI. századi változata a Crystal Head Relax.

Ezzel az egyszerű eszközzel önállóan végezhetjük el a kezeléseket saját otthonunkban, akár naponta több alkalommal is.
Tehát amennyiben érezzük, hogy a testünkben lévő energiák egyensúlya megbillen, pár perces kezelésekkel � a megfelelő pontok masszírozásával � enyhíthetjük, vagy akár teljesen meg is szüntethetjük a jelentkező tüneteket, így nem terheljük szervezetünket a gyógyszerek által bevitt szintetikus anyagokkal.

Használati utasítás
Az eszközt enyhén hátrafelé döntve finoman húzzuk rá a fejre, amíg a húrok még nem feszülnek. Ismételjük meg a műveletet, amennyiszer még jólesik. 5-10 perc finom-masszázs naponta az összes felsorolt domináns hatást kiváltja. Ha egy segítő masszíroz minket az eszközzel, s mi közben ellazulhatunk, az fokozza a hatást.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Flavin77 Family 7x100ml
Stevia Wonder kapszula 100db
Vita+Active Sárgarépacsíra kapszula 250db
BirZalma kapszula 150db
Kristályolaj 30ml
Flavin77 rostOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team