Flavin - A feltaláló Szabó László könyve!


A feltaláló Szabó László könyve!
Ár: 3990 Ft
Megrendelés


2 testŐr - 2 megközelítés - 2 téma - 2 fejezet
Minden, ami a műsorban elhangzott és minden, ami esetleg kimaradt.
Egy igazi, jól használható, áttekinthető, olvasmányos könyv, ami összefoglalja mindazokat a módszereket, amelyek segítséget nyújtanak a teljes lelki és fizikai egyensúly megteremtésében.
Egy olyan válogatást állítottunk össze, ahol mindenki találhat számára kedvére valót. Ez a könyv segítséget nyújt azoknak, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, s ehhez megbízható forrásból kívánnak ismereteket meríteni.
Az egyre szaporodó civilizációs betegségek el kell hogy gondolkoztassanak bennünket, vajon helyesen, egészségesen élünk, táplálkozunk-e, s mi az, amin fontos volna változtatnunk?

Vény nélkül - természetes megoldások
Brokkoli, fokhagyma, gránátalma, kökény, méz.. Szabó László jól ismert Vény nélkül című rovatának legkedveltebb, legnépszerűbb témáinak gyűjteménye. A lista 50 alapanyagot tartalmaz. Azokat, melyeket ismerünk, de mégsem használjuk őket eleget. Megmutatjuk, melyik mire való, hogyan egészíthető ki velük a táplálkozásunk és milyen eredményt képesek elérni.

Sztárok életmód titkai - őszintén
Szokások, kezelések, összetevők, rituálék. 50 ismert ember életmódtippje a fogyókúrás módszerektől kezdve a sminktippeken át a rendhagyó sportszokásokig. Élettörténetek és elsajátítható szokások mindenkinek, aki nyitott a megújulásra és hírességeink bevált praktikáira.

Ha Ön a wellness életmód híve, fontosnak tartja a megfelelő táplálkozást és szépségápolást, akkor ez a könyv méltó tagja lehet könyvtárának. Bármikor fellapozhatja, mindig van valami új üzenete.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Flavin7 Jubileumi ital 1000ml ÚJ GENERÁCIÓS
Silver folyékony szappan (450ml)
Myco Crystal Kínai hernyógomba 100 db
Amino Glutamin kapszula 100db
Nap Kristály Flavin 500ml
Flavitamin Cink 60 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team