Flavin - A feltaláló Szabó László könyve!


A feltaláló Szabó László könyve!
Ár: 3990 Ft
Megrendelés


2 testŐr - 2 megközelítés - 2 téma - 2 fejezet
Minden, ami a műsorban elhangzott és minden, ami esetleg kimaradt.
Egy igazi, jól használható, áttekinthető, olvasmányos könyv, ami összefoglalja mindazokat a módszereket, amelyek segítséget nyújtanak a teljes lelki és fizikai egyensúly megteremtésében.
Egy olyan válogatást állítottunk össze, ahol mindenki találhat számára kedvére valót. Ez a könyv segítséget nyújt azoknak, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, s ehhez megbízható forrásból kívánnak ismereteket meríteni.
Az egyre szaporodó civilizációs betegségek el kell hogy gondolkoztassanak bennünket, vajon helyesen, egészségesen élünk, táplálkozunk-e, s mi az, amin fontos volna változtatnunk?

Vény nélkül - természetes megoldások
Brokkoli, fokhagyma, gránátalma, kökény, méz.. Szabó László jól ismert Vény nélkül című rovatának legkedveltebb, legnépszerűbb témáinak gyűjteménye. A lista 50 alapanyagot tartalmaz. Azokat, melyeket ismerünk, de mégsem használjuk őket eleget. Megmutatjuk, melyik mire való, hogyan egészíthető ki velük a táplálkozásunk és milyen eredményt képesek elérni.

Sztárok életmód titkai - őszintén
Szokások, kezelések, összetevők, rituálék. 50 ismert ember életmódtippje a fogyókúrás módszerektől kezdve a sminktippeken át a rendhagyó sportszokásokig. Élettörténetek és elsajátítható szokások mindenkinek, aki nyitott a megújulásra és hírességeink bevált praktikáira.

Ha Ön a wellness életmód híve, fontosnak tartja a megfelelő táplálkozást és szépségápolást, akkor ez a könyv méltó tagja lehet könyvtárának. Bármikor fellapozhatja, mindig van valami új üzenete.


További Flavin termékek, gyártói áron:


Omega3 Essence oil, 300 ml
Kurkuma kapszula 100 db+Rheumato kapszula 100 db
Crystal Cosmetic Bőrradír/Scrub 250ml
Crystal Complex Ostemo 100DB
FlavinHerb Immuno, 10x50mlOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team