Flavin - Biosa Flora 250 ml


Biosa Flora 250 ml
Ár: 3400 Ft
Megrendelés


A Biosa Flora probiotikumok, gyógynövények és flavonoidok komplexe.

Egészségünk megőrzésében fontos szerepet játszik a bélflóra, ami kb. 400-500 féle baktérium közös lakhelye, melyeknek együttes súlya kb. 1-1,5 kg. Becslések szerint ez kb. 100 milliárd baktérium, tízszer annyi, mint ahány sejtünk van. Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok alkotják a bélflóra zömét, 95-98%-t. A felnőtteknél az elfogadható alsó érték kb. 40-45%, ezzel szemben egy felmérés szerint a magyar felnőtt lakosság vastagbelében a hasznos mikrobák aránya nem haladta meg a 12%-ot; jellemzően 1–2% között mozgott.

A Biosa Flora felszaporítja az egészséghez nélkülözhetetlen mikroorganizmusokat. Fogyasztásával javul az emésztés és a méregtelenítés, visszaáll a bélrendszer biológiai egyensúlya, javul a szervezet ellenálló képessége. Flavonoid tartalma miatt antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

A Biosa Flora baktérium kultúrákat, bioflavonoidokat és gyógynövényeket tartalmaz. A Biosa Flora közvetlenül hat a bélnyálkahártyára és mindenekelőtt a bélrendszer betegségeinél hatékony. Mivel az immunrendszerünkhöz 70%-ban a bélflórának van köze, ahogy a Biosa Flora javítja a bélflóra egyensúlyát, úgy enyhülhet sokféle betegség tünete (köszvény, migrén, asztma, általános légúti panaszok, ekcéma, krónikus fáradtság, gombabetegségek, allergiák, ízületi bántalmak, gyomorfekély, daganatos betegségek, májbetegség, hasnyálmirigy gyulladás, reuma).
Felhasználási javaslat: naponta 20 ml elfogyasztása javasolt étkezést követően. Az üveg tartalma 12 napra elegendő.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Baobab natur por 125 gr.
Flavin7 Christmas edition bonbon 13db
MgTOP Forte kapszula 100 db
Nano Silver 84M 200ml
Q10 forte kapszula 30db
Henna Plus hajfesték Fekete 100mlOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team