Flavin - Biosa Flora 250 ml


Biosa Flora 250 ml
Ár: 3400 Ft
Megrendelés


A Biosa Flora probiotikumok, gyógynövények és flavonoidok komplexe.

Egészségünk megőrzésében fontos szerepet játszik a bélflóra, ami kb. 400-500 féle baktérium közös lakhelye, melyeknek együttes súlya kb. 1-1,5 kg. Becslések szerint ez kb. 100 milliárd baktérium, tízszer annyi, mint ahány sejtünk van. Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok alkotják a bélflóra zömét, 95-98%-t. A felnőtteknél az elfogadható alsó érték kb. 40-45%, ezzel szemben egy felmérés szerint a magyar felnőtt lakosság vastagbelében a hasznos mikrobák aránya nem haladta meg a 12%-ot; jellemzően 1–2% között mozgott.

A Biosa Flora felszaporítja az egészséghez nélkülözhetetlen mikroorganizmusokat. Fogyasztásával javul az emésztés és a méregtelenítés, visszaáll a bélrendszer biológiai egyensúlya, javul a szervezet ellenálló képessége. Flavonoid tartalma miatt antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

A Biosa Flora baktérium kultúrákat, bioflavonoidokat és gyógynövényeket tartalmaz. A Biosa Flora közvetlenül hat a bélnyálkahártyára és mindenekelőtt a bélrendszer betegségeinél hatékony. Mivel az immunrendszerünkhöz 70%-ban a bélflórának van köze, ahogy a Biosa Flora javítja a bélflóra egyensúlyát, úgy enyhülhet sokféle betegség tünete (köszvény, migrén, asztma, általános légúti panaszok, ekcéma, krónikus fáradtság, gombabetegségek, allergiák, ízületi bántalmak, gyomorfekély, daganatos betegségek, májbetegség, hasnyálmirigy gyulladás, reuma).
Felhasználási javaslat: naponta 20 ml elfogyasztása javasolt étkezést követően. Az üveg tartalma 12 napra elegendő.


További Flavin termékek, gyártói áron:

DigestMix Intenzyme kapszula 100db
MgTOP kapszula 30db
Capusta granulátum 750g
Flavitamin Cink 60 db
Bio+Active Hibiszkuszszelet 21db x 25g csokoládé
Nap Kristály Flavin kapszula 90dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team