Flavin - Trace Minerals 84M 300ml


Trace Minerals 84M 300ml
Ár: 9800 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói kedvezmény: 8900Ft
Az ásványi sókat nélkülöző szervezet nem képes fejlődni, egészségét megőrizni. Szervezetünknek szüksége van az oldott, ionos tengeri ásványokra és nyomelemekre. A Nagy Sóstó a világ legnagyobb koncentrált ásványi anyag forrása, melyekre az embereknek szüksége van a táplálkozási hiánybetegségek elkerülése érdekében. Az ott található ásványi anyagok ionos állapotban vannak jelen. A Salt Lake átfogó spektrumban tartalmazza Földünk ásványi anyagait, melyek az egészség fenntartása számára nélkülözhetetlen formában koncentráltan vannak jelen.
Szervezetünk a táplálékokat, vitaminokat nem képes felhasználni, beépíteni ásványi anyagok és nyomelemek nélkül.
A Trace Minerals 84M a szervezetünk működéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és nyomelemeket koncentrált ionos formában tartalmazza. A Nagy Sóstóból nyert nátriumszegény ásványi anyagok fogyasztásával a test hozzájut a létfontosságú asványi anyagokhoz. A 84M Trace Minerals tökéletes kiegészítője táplálkozásunknak.
Milyen esetben tapasztalható a 84M Trace Minerals jótékony hatása?
-Segíti a koncentrációt.
-Állóképesség, általános vitalitás javítása.
-Jobb mentális közérzetet eredményezhet az ásványi anyagok kiegészítő használata.
-Az ásványi anyagok a csont és fog sűrűségnek és keménységnek fontos tényezői. Szerepet játsszanak a fogszuvasodás megelőzésében.
-Javulhat hajuk, bőrük és körmük minősége, szépsége.
-Biztosítja az emberi test számára legfontosabb ionokat: nátriumot, káliumot, magnéziumot, kloridot, szulfátot és foszfátot.
A Trace Minerals 84M tartalmaz kloridot, magnéziumot, szulfátot, nátriumot, lítiumot, bórt, káliumot, kloridot, kalciumot, szenet, európiumot, galliumot, aranyat, indiumot, jódot, vasat, lantánt, luténiumot, mangánt, nitrogént, foszfort, szkandiumot, szelént, szilíciumot, ként, titánt, cinket, ezüstöt, valamint tengervízben előforduló ásványi anyagokat és nyomelemeket.
Felhasználási javaslat:
Napi 1-3 X 20-30 csepp italokhoz, vízhez, gyümölcslevekhez, teához, kávéhoz, stb. keverve. Ételek (levesek, öntetek stb.) készítéséhez.
Kiszerelés: 150 és 300 mlTovábbi Flavin termékek, gyártói áron:

Henna Plus hajfesték Gesztenye 100ml
Lucerna kapszula 100db
Rezveratrol Forte kapszula 250db
Bio+Active Kalcium szelet 21db x 25g csokoládé
Capusta kapszula 150 db
Xylitol 200g (édesítőszer, cukorbetegeknek is! )Olimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team