Flavin - NADH kapszula 3 db


NADH kapszula 3 db
Ár: 450 Ft
Megrendelés


NADH (KOENZIM-1(Q1)
Az NADH a nikotinamid-adanin-dinukleotid megnevezésel jelölt biológiai anyag rövidítése. A H betű a hidrogént jelenti. Ezt a vegyületet KOENZIM-1(Q1) néven is ismerik. A NADH a szervezetben megtalálható legpotenciálisabb antioxidáns. A NADH minden élő növényi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. Az állati sejtek több NADH-t termelnek, mivel nagyobb az energiaszükségletük is. A legnagyobb NADH tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. Ezek a szív, az agy , az izmok, a máj, és a vesék. Minél több NADH áll a sejtek rendelkezésére, annál több energiát tudnak termelni. Az emberi szervezetben több mint 1000 anyagcsere-reakciót szabályoz a NADH.

Ha hiány van a NADH-ból, akkor a testi vagy a szellemi fáradtság érezhetővé válik.
Testünk valamennyi élő sejtje energiát igényel ahhoz, hogy feladatát el tudja látni. Az izmoknak ahhoz kell energia, hogy mozogni tudjanak. Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonságokhoz igényli. A szívnek az energia a pumpálási-szivattyúzási feladatok ellátásához kell. A tüdő nem képes energia nélkül lélegezni. Az energiatermelésre való képesség az előfeltétele annak, hogy egy sejt egyáltalán létezni tudjon. Energia nélkül minden sejt elpusztul.

NADH külső pótlása csak nyers (nem hőkezelt) élelmiszerekből történhet, nagyobb mennyiségben az állati eredetű élelem tartalmazza. Ezek nyers fogyasztása meglehetősen behatárolt, így a legegyszerűbb módja, hogy éljünk az energiapótlás ezen lehetőségével, ha étrendkiegészítőként vesszük magunkhoz.

További Flavin termékek, gyártói áron:

Cryst-Mas Immun (KARÁCSONYI AKCIÓ!)
Flavin7 ital 50ml
Chia Clean Slim 4G
Flavin7 Napkristály 5 napos program 5x100ml
Bio+Active Flavin szelet 21db x 25g csokoládé
Vita+Active Vöröskáposztacsíra kapszula 60dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team