Flavin - Myco Crystal Kínai hernyógomba 30 db


Myco Crystal Kínai hernyógomba 30 db
Ár: 3500 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 3100Ft

Legfőbb felhasználási területei:
- rákos daganatok gyógyítása
- immunrendszer erősítése
- baktériumok, vírusok elpusztítása
- fáradtság megszüntetése
- afrodiziákum


Myco Crystal Kínai hernyógomba
Cordyceps sinensis vagy kínai hernyógomba, Cs-4, Dong Chong Xia Caoor vagy éppen semitake Kína egyik legfontosabb ősi gyógyító gombája, mely a tibeti fennsíkon őshonos.
Ez a rendkívül hasznos és érdekes gyógygomba egy valódi parazita, a molylepke hernyójában fejlődik ki.
Spórái bekerülnek a fogadó szervezetbe, kicsíráznak, majd megölik a lárvát.
Bár a cordyceps bizonyos fajtái Európában és Amerikában is megtalálhatók, kizárólag Kínában használták gyógyító céllal.

A cordyceps gyógygomba gyógyító felhasználása hosszú évekre tekint vissza a kínai alternatív orvoslásban, a legfőbb felhasználási terület a szervezet energia szintjének, valamint az élet minőségnek és időtartamának növelése volt.
A több ezer éves tapasztalatok alapján

Bár a cordyceps gombával végzett kísérletek többsége Kínában történt, számos tanulmány megjelent Európában is, melyek azt támasztják alá, hogy a cordyceps gyógygombának számos értékes, és hasznos tulajdonsága van.
Egy koreai tanulmány szerint a cordyceps gyógygombának vérhígító hatása van, ezért fontos szerepe lehet a szívinfarktus és stroke megelőzésében.

A cordyceps sinensis gyógygomba kivonat stimulálja az immunrendszert, immunmoduláns hatása kifejezetten hasznos lehet Hepatitis B-ben.
Egy thaiföldi kutatás szerint a cordyceps gombának pozitív hatása lehet a malária kezelésében.
Más tanulmányok szerint a lupus kiújulását is gátolhatja.

A cordyceps sinensis egyik legszembetűnőbb tulajdonságának a fizikai erőnlét növelését, valamint a légzésfunkció javítását tartják.
Stressz oldó, energizáló tulajdonsága szintén közismert a keleti országokban.

Az eddig lezajlott kutatások szerint a cordyceps gyógygomba rendkívül biztonságos készítmény, magasabb dózisban sincsenek toxikus mellékhatásai.
Mellékhatásokat nagyon ritkán lehet csak tapasztalni, a legsúlyosabb mellékhatások a szájszárazság és a gyomor telítettség érzet.

A ma ismert egyetlen ellenjavallat vérhígító tulajdonságából adódik, ezért egyéb vérhígító gyógyszerekkel (pl. warfarin) nem javasolt együttes fogyasztása.

A cordyceps egy ősi gyógygomba fajta, mely antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert.

Az alternatív medicina régóta használja a cordyceps sinensis kivonatot, mely mára étrend-kiegészítő formájában is elérhető számunkra.
A kínai hernyógomba egy valódi energia bomba, leggyakrabban az alábbi betegségek és

állapotok kezelésére alkalmazzák:
- asztma
- depresszió
- cukorbetegség
- fáradtság
- magas koleszterinszint
- daganatos megbetegedés
- nemi aktivitás hiánya

Emellett a cordyceps gyógygomba javítja az állóképességet, erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedést, segíti a szervezet méregtelenítését és egyes kísérletek szerint képes elpusztítani bizonyos ráksejteket.

1, Cordyceps és az állóképesség
A Journal of Alternative and Complementary Medicine 2010-es számában megjelent tanulmány szerint a cordyceps gomba rendszeres szedése növeli az állóképességet és a fizikai teljesítményt (20 egészséges, 50-75 év közötti önkéntes bevonásával készült a tanulmány).

2, Cordyceps és az öregedés
Egy 2009-es tanulmány (állatokon végezték) azt mutatta (Phytotherapy Research), hogy a cordyceps gyógygomba javítja az agyműködést és antioxidáns tulajdonsága révén közömbösíti a káros szabad gyököket.

3, Cordyceps és cukorbetegség
A Journal of Complementary Medicine 2002-es számában egy tanulmány rámutatott arra, hogy a cordyceps kivonat patkányokban csökkentette az inzulin rezisztencia mértékét, mely a cukorbetegség egyik meghatározó előjele lehet.

4, Cordyceps és a rák
Cordyceps kontra melanoma (lép, máj)

2008-ban a Journal of Microbiology and Biotechnology szaklapban megjelent tanulmány szerint a cordyceps gyógygomba kivonat védelmet nyújthat egyes rákbetegségekkel szemben, csökkentve azok kialakulási valószínűségét.

A hernyógomba kivonat növeli a szervezet ellenállóképességét a mellrákkal szemben, valamint gátolja a vastagbélrák sejtek növekedését.

5, Cordyceps és streptococcus
Egy 2005-ös vizsgálat azt mutatta, hogy a cordyceps gomba egerekben csökkentette a streptococcus baktériumok terjedését a szervezetben.

Japán kutatók a cordyceps gyógygomba (hernyógomba) áttétképződést gátló tulajdonságait vizsgálták. A kísérlet során B16-F0 melanoma sejteket injekcióztak az egerek lépébe.

Forrás:
PubMed.gov, Inhibitory effect of Cordyceps sinensis on experimental hepatic metastasis of melanoma by supressing tumor cel invasion

Gátló hatása Cordyceps sinensis kísérleti máj metasztázis melanoma elnyomásával tumorsejt invázió.

Cordiceps PubMed.gov, Inhibitory effect of Cordyceps sinensis on experimental hepatic metastasis of melanoma by supressing tumor cel invasion

A Cordyceps sinensis gyógygomba vizes oldata csökkentette a májban kialakult metasztázisok (áttétek) számát és szignifikánsan megnövelte az állatok túlélését.

A kutatók ezt követően in vitro (laboratóriumi) kísérlettel próbálták megfejteni a cordyceps gyógygomba működési mechanizmusát,

ezért vizsgálták több fontos faktorra gyakorolt hatását és megállapították, hogy a cordyceps sinensis gyógygomba kivonat áttétképződést gátló tulajdonsággal rendelkezik (a májban képződő áttétek vonatkozásában), amit az egérkísérletek alátámasztottak.

Már 1500 évvel ezelőtt is felfigyeltek arra, hogy a Cordyceps gyógygomba fokozza a nemi vágyat és termékenységet. A modern korban kiterjedt vizsgálatok kezdődtek, több kettős vak csoport bevonásával, hogy utánajárjanak ennek a legendának.

Olyan férfiak bevonásával akik impotenciával vagy csökkent nemi vággyal küzdöttek,és alacsony sperma számmal rendelkeztek.
Meglepően jó eredmény született abban a csoportban akik Cordyceps gyógygombát fogyasztottak: 64% nőt a szexuális teljesítő képesség és a 33% nőt a egészséges spermaszám mértéke.

A továbbá a spermiumok túlélési áranya 79% -kal emelkedett.

Olyan nők is jelentkeztek akiknél csökkent nemi vágy vagy szexuális problémák alakultak ki. Azok a hölgyek akik 8 hétig szedték a Cordyceps gyógygombát 90% számolt be jelentős változásról.További Flavin termékek, gyártói áron:

Mézpor kapszula 100db
Flavin77 Specialized Cyto rostkrém 240g
Flavitamin Béta Karotin 60 db
Flavitamin Iodine Max kapszula 60 db
Flavin77 Omega Kid szirup 250ml+Flavinia Kid gyümölcskrém 4x50g (pink)
Flavitamin All In kapszula 2x60dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team