Flavin - Kristálykrém - 25 g


Kristálykrém - 25 g
Ár: 2200 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 1990Ft

Kristálykrém új kiszerelésben, tégelyben, új árral! Speciális eljárással készült kalendula (körömvirág) kivonatot tartalmazó hidratáló krém elsősorban a hámrétegen előforduló rendellenességek, különféle bőrbetegségek, sebek, gyulladások, fertőzések kezelésére. Legfőbb összetevője a körömvirág (Calendula officinalis), amely kiemelkedő helyet foglal el a gyógynövények között, és széleskörű hatással van bőrünk épségére.

A népgyógyászat és a legújabbkori kutatások eredményeit ötvözi a kristálykrém. A növényi kristályok, valamint a körömvirág jól ismert hatásait figyelembe véve készült el ez a termék.

A kristálykrém, mint minden kristály alapú készítmény a többfázisú frekvencia-kezelésnek köszönhetően energetizálja sejtjeinket, megfelelő energiaszintre hozza, normális működésre hangolja.

A körömvirág egyike azon ritka gyógynövényeknek, amely a kristály energiáját, frekvenciáját teljes egészében képes átvenni, rögzíteni és továbbítani tudja, ezáltal a kristály képes felerősíteni a körömvirág gyógyerejét.

Egy különleges eljárás segítségével sikerült elérni, hogy a krém gyorsan beszívódjon a bőrbe, s a mélyebb rétegekbe, segítve ezzel a hatóanyagok mihamarabbi beépülését.

A kristálykrém széles felhasználási területe lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb bőrbetegségek, gyulladások, fertőzések kezelésére. A körömvirágot használják műtéti hegeknél, gyógyír a visszeres lábra, herpeszre, pikkely- és övsömörre, égési sebekre, gombásodásra. Használható pattanásokra, rovarcsípésre, sebekre, karcolásokra, horzsolásokra és minden, a bőrön és hámrétegen előforduló rendellenességre.

Használata: lehetőség szerint tisztítsuk meg a bőrfelületet, majd töröljük szárazra. A kezelni kívánt bőrfelületet naponta 3-4-szer masszírozó mozdulatokkal egyenletesen kenjük be, néhány perccel később ugyanazokat a mozdulatokat ismételjük meg a krém felvitele nélkül. Rövid időn belül tapasztalni fogjuk a panaszok enyhülését vagy teljes megszűnését.

Összetevői: körömvirág-kivonat, növényi kristályok. Hatóanyagok: flavonoidok, triterpének, karotinoidok, keserű glükozidok, illóolajok.

Összetevõk (INCI): Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Oleyl Erucate, Decyl Oleate, Chitosan Glycolate, Calendula Officinalis, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutyl Paraben, Parfum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Menthol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Lilial, Limonene, Linalool, CI 19140

Tipp: a Kristálykrém használata előtt itassunk át egy vattakorongot Nano Silver ezüstkolloiddal és ezzel töröljük át a bőrfelületet. Várjuk meg a száradást, majd ezután kenjük a Kristálykrémet.

További Flavin termékek, gyártói áron:

HerbaCafé 7 kül. tasak
Kristálykrém 15ml
Cickafarkfű kapszula 100db
Rezveratrol Forte kapszula 100db
Silver törlőkendő, 20 db.
Elanosol ajakbalzsam 15 faktor 5,2gOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team