Flavin - Zöld kávé kapszula 100db


Zöld kávé kapszula 100db
Ár: 1500 Ft
Megrendelés


A zöld kávé előnyösen fogyaszt, mivel jórészt a problémás területekről – így a hasról, a combról és a derékról tünteti el a felesleges centiket. Fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet nagysága változatlan marad.

MI A ZÖLD KÁVÉ?
A zöld kávé nem más, mint a mindannyiunk által jól ismert kávébab, amely nem esett át a pörkölés fázisán. Innen ered a zöld színe, a savanykásabb íze és az ínyencek által nagyra becsült aroma hiánya.
Mégis kiderült, hogy a kávébab ilyen állapotában nagyon gazdag egyes vegyületekben, amelyek befolyásolják a fogyás folyamatát.
Minden egyetlen összetevőtől függ, amely vegyület a pörkölés során felbomlik, ennek következtében nem található meg a fekete kávéban.
Pontosabban a klorogénsavról (ACG)van szó, ami koffeinnel párosítva csökkenti a cukor szervezet által történő feldolgozását, ezáltal nem alakul ki belőle zsírszövet.
A zöld kávé a szénhidrát zsírrá alakulását is képes csökkenteni. Ezáltal a szervezet a korábban elraktározott tartalékaihoz nyúl, melynek egyenes következménye, hogy szinte leolvadnak rólunk a kilók.
A zöld kávé csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást is, és miközben fokozza az ébrenlétet, növeli a memóriát is, ami egy-egy vizsgaidőszakban igazán jól jöhet.
Javítja az anyagcserét, kiváló antioxidáns, valamint megtisztítja a szervezetet a felhalmozódott toxinoktól. A koffein energetizál és megőrzi a vitalitást.
A zöld kávéban nagy mennyiségben van jelen a klorogénsav, abban, amit nem pörköltek meg, mivel a pörköléssel ez az antioxidáns lebomlik. A zöld kávészemek pörkölése 230 fokon történik 12 percen át, ami csaknem felére csökkenti a klorogénsav tartalmat, míg 250 fokos pörkölés során 21 perc alatt teljesen kiüríthetjük azt.
A kontrollált vércukor- és inzulinszint mindnyájunk egészségének létfontosságú eleme (és nem csak a cukorbetegeké). Ugyanis a magas vércukor/inzulin szint megnöveli az egész szervezet gyulladásszintjét, és hosszútávon krónikus betegségek kialakulásához vezet: cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, elhízás, idegi problémák, és nem utolsó sorban jelentősen megnöveli a rákbetegség kialakulásának lehetőségét.
A zöld kávé a pörköléstől megkímélt nyers kávébab. Legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, ami bizonyítottan csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát[1]. Ez a lecsökkent vércukorszint, a megnövekedett inzulinérzékenység és mind a tárolt zsír, mind a tárolt szénhidrát csökkenésének a következménye. A kutatók kimutatták, hogy alapvetően gátolja a szervezetben a szénhidrátok (pl.cukrok) felszívódását, a glukóz szintézist és kibocsátást. Csökkenti a szénhidrátfogyasztást követő hiperglikémiás kiugrást is, ezáltal az inzulinaktivitást gyengül, ami a zsírlerakódás ellen hat.

ADAGOLÁS: 3X1 kapszula


További Flavin termékek, gyártói áron:

Béta Karotin krém 127 ml
Chia Clean Slim Hericium
Crystal Complex HEPATOP 100db
Flavin7 ital 200ml specialized
Flavin7 Alliin 100db
Flavin77 Cardio Super Pulse szirup 500ml ÚJ GENERÁCIÓS termék!Olimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team