Flavin - Zöld kávé kapszula 250db


Zöld kávé kapszula 250db
Ár: 3200 Ft
Megrendelés


A zöld kávé előnyösen fogyaszt, mivel jórészt a problémás területekről – így a hasról, a combról és a derékról tünteti el a felesleges centiket. Fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet nagysága változatlan marad.

MI A ZÖLD KÁVÉ?
A zöld kávé nem más, mint a mindannyiunk által jól ismert kávébab, amely nem esett át a pörkölés fázisán. Innen ered a zöld színe, a savanykásabb íze és az ínyencek által nagyra becsült aroma hiánya.
Mégis kiderült, hogy a kávébab ilyen állapotában nagyon gazdag egyes vegyületekben, amelyek befolyásolják a fogyás folyamatát.
Minden egyetlen összetevőtől függ, amely vegyület a pörkölés során felbomlik, ennek következtében nem található meg a fekete kávéban.
Pontosabban a klorogénsavról (ACG)van szó, ami koffeinnel párosítva csökkenti a cukor szervezet által történő feldolgozását, ezáltal nem alakul ki belőle zsírszövet.
A zöld kávé a szénhidrát zsírrá alakulását is képes csökkenteni. Ezáltal a szervezet a korábban elraktározott tartalékaihoz nyúl, melynek egyenes következménye, hogy szinte leolvadnak rólunk a kilók.
A zöld kávé csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást is, és miközben fokozza az ébrenlétet, növeli a memóriát is, ami egy-egy vizsgaidőszakban igazán jól jöhet.
Javítja az anyagcserét, kiváló antioxidáns, valamint megtisztítja a szervezetet a felhalmozódott toxinoktól. A koffein energetizál és megőrzi a vitalitást.
A zöld kávéban nagy mennyiségben van jelen a klorogénsav, abban, amit nem pörköltek meg, mivel a pörköléssel ez az antioxidáns lebomlik. A zöld kávészemek pörkölése 230 fokon történik 12 percen át, ami csaknem felére csökkenti a klorogénsav tartalmat, míg 250 fokos pörkölés során 21 perc alatt teljesen kiüríthetjük azt.
A kontrollált vércukor- és inzulinszint mindnyájunk egészségének létfontosságú eleme (és nem csak a cukorbetegeké). Ugyanis a magas vércukor/inzulin szint megnöveli az egész szervezet gyulladásszintjét, és hosszútávon krónikus betegségek kialakulásához vezet: cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, elhízás, idegi problémák, és nem utolsó sorban jelentősen megnöveli a rákbetegség kialakulásának lehetőségét.
A zöld kávé a pörköléstől megkímélt nyers kávébab. Legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, ami bizonyítottan csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát[1]. Ez a lecsökkent vércukorszint, a megnövekedett inzulinérzékenység és mind a tárolt zsír, mind a tárolt szénhidrát csökkenésének a következménye. A kutatók kimutatták, hogy alapvetően gátolja a szervezetben a szénhidrátok (pl.cukrok) felszívódását, a glukóz szintézist és kibocsátást. Csökkenti a szénhidrátfogyasztást követő hiperglikémiás kiugrást is, ezáltal az inzulinaktivitást gyengül, ami a zsírlerakódás ellen hat.

ADAGOLÁS: 3X1 kapszula

További Flavin termékek, gyártói áron:

Flavitamin B6 60 db
L-thriptophan kapszula 250db (GoodNight)
Henna Plus hajfesték Gesztenye 100ml
Myco Crystal Bokrosgomba kapszula (100 db)
Vita+Active Vöröskáposztacsíra kapszula 100db
Mézpor kapszula 100dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team