Flavin - Flavin7 Artemisinin 100db


Flavin7 Artemisinin 100db
Ár: 25500 Ft
Megrendelés


Az artemisinin az egynyári üröm (artemisia annua) hatóanyaga. Több évvel ezelőtt a malária gyógyítására már használták Kínában. Hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben és a maláriával fertőzött sejt jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek. Az artemisininről a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény hatásos a rák elleni küzdelemben.
"Artemisinin” egy olyan koncentrált kivonat, amely 300 szor erősebb, mint az ami a növényben található.
Az artemisin a növényekben különböző koncentrátumban fordul elő.
Az optimális koncentrátumot az artemisia annua (édes üröm) tartalmazza, amelyből kivonják.
Hatásmechanizmusa

Artemisin két oxigén atommal rendelkezik, amely a szabad vas atommal lép reakcióba, ezáltal szabad oxigén gyököket képez.

Ez a mechanizmus azonos módon működik úgy a malaria plasmodium valamint a rákos sejtek esetében, amelyek sok vasat kötnek le, mert ez szükséges az osztódáshoz és szaporodásukhoz.

Nem sérülhet a vörösvértestekben található vas, mert az a hemcsoporttal létesít kötést.

A rák összes formája esetében vizsgálták és malária esetében mint választható kezelés !!!

A rákos sejtek nagyon kis mennyiségű antioxidáns enzimet tartalmaznak, mert az energiatermelési mechanizmusuk anaerob (nem lélegzik).
Így: szuperoxid, kataláz, glutation-peroxidáz szinte teljes mértékben hiányoznak.

Ez azt eredményezi, hogy az oxigén szabad gyököket (és különösen a hidrogén-peroxidot), amelyek a vasnak az artemisinin-hez való kötéséből származnak, nem lehet semlegesíteni.
Ennek eredményeképp létrejövő oxidatív stressz a rákos sejtek elpusztítását eredményezi.


Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

A speciális gyógyászati célra szánt tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni.

Flavin7 Artemisinin 100db
További Flavin termékek, gyártói áron:

FruitCafé 3csomag fóliás CLASSIC
Mézpor kapszula 100db
Flavin H7 Hydrogenergy 100 ml.
Flavitamin C 60 db
Henna Plus hajfesték Fekete 100ml
Myco Christmas edition bonbon 13dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team