Flavin - Kristályolaj 30ml


Kristályolaj 30ml
Ár: 3700 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 3340Ft

Rendkívül sok területen használható fájdalomcsillapító.
A növényi kristályok már több területen bebizonyították alkalmazásuk sokrétűségét, így illóolajokban oldva is felhasználhatóak.
A termék bioaktív, fokozott fájdalomcsökkentő hatását a tiszta nap-desztillált és préselt növényi eszenciákban oldott kristályok révén éri el.
Az olaj a bőrrel közvetlenül lép érintkezésbe, így a kristály energiája és a gyógynövény olajak hatóanyagai a bőrön át a vérkeringésbe, izmainkba, csontjainkba, izületeinkbe kerülve feszültségmentesítő, görcsoldó, nyugtató hatást fejtenek ki. A hajszálereket, izmokat, csontokat, ízületeket befolyásoló hatása van.
Az eszenciák keveréke olyan táptalaja a kristályoknak, amelyek képesek áthangolódni a kristály frekvenciájára és saját hatásuk mellett a sejtközi állományban hosszú ideig sugározzák az egészséges sejtműködésre jellemző energiát.
Egy különleges eljárásnak köszönhetően a termék rövid idő alatt beszívódik a bőrön át a mélyebb rétegekbe, segítve ezzel, hogy a hatóanyagok minél előbb beépüljenek. A kristályolaj a benne lévő hatóanyagok révén igen széles alkalmazási lehetőségeket nyújt és mindennapos használata ragyogó életerővel tölt el bennünket.
Eredményesen alkalmazható:
Reumatikus problémák, meszesedés, porckorong kopás, ízületi gyulladások kezelésére és az általuk kiváltott fájdalmak megszüntetésére.
E mellett kiváló fejfájás, allergia és migrén ellen is, valamint menstruációs fájdalmak csökkentésére.
Ismeretes még a görcsoldó, szíverősítő, vérkeringés javító, sejtregeneráló, fertőtlenítő és vírusölő hatása.
Használható még fekélyek, visszér, pikkely és övsömör kezelésére is.
Kiválóan alkalmas frissítő fürdő készítésére és masszírozásra is.
Használata egyszerű: a kezelni kívánt bőrfelületet tisztítsuk meg, majd töröljük szárazra. Naponta 3-4 szer egyenletesen és vékonyan kenjük be a testrészt Kristályolajjal, majd néhány perc elteltével masszírozzuk át a felületet Kristályolaj felvitele nélkül. Ügyeljünk rá, hogy minden újabb réteg Kristályolaj megtisztított bőrfelületre kerüljön.
Rövid időn belül tapasztalni fogja a panaszok enyhülését,
vagy teljes megszűnését.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Vita+Active Lucernacsíra kapszula 100db
Pecsétviaszgomba Kapszula 250db
FlavinHerb Immuno, 10x50ml
Myco Crystal 4G Complex 30db (4 féle gomba keveréke)
Henna Plus hajfesték Ezüst szőke 100ml
Relaxetin Forte kapszula 60 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team