Flavin - Crystal Silver Natur Power DbyD 85ppm 1000ml


Crystal Silver Natur Power DbyD 85ppm 1000ml
Ár: 2000 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 1800Ft


A Crystal Silver Natur Power DbyD egy ezüstözött aktív szén töltettel ellátott vízkezelő berendezésen szűrt, reverse osmosissal tisztított víz.
Emiatt 1-2 ppm ezüstöt tartalmaz.
ppm jelentése: parts per million vagyis milliónkénti mennyiség. A 85 ppm azt jelenti, hogy egymillió hidrogénatomból 85 darab a deutérium.
Mi a deutérium?
A deutérium a hidrogén stabil, természetes izotópia, aminek a protonja mellett van egy neutronia is. Tömege kétszerese a hidrogén leggyakrabban előforduló szintén stabil és természetes izotópjának, a próciumnak, aminek nincsen neutronja. A hétköznapokban a próciumot értjük hidrogén alatt. A nagyobb tömeg miatt a deutériumot szokás nehézhidrogénnek is nevezni, a hidrogén helyett deutériumot tartalmazó vízmolekulát pedig nehézvíznek.
A deutérium szegény víz fogyasztásakor a D-koncentráció csökkenése megállíthatja a tumor növekedését, majd annak részleges, illetve teljes pusztulását idézheti elő.
A deutérium-megvonás azért lehet alkalmas a daganatos sejtek elpusztítására, mert az alkalmazkodási folyamatban az egészséges sejtek élveznek előnyt.

Ez azt jelenti, hogy a D-koncentráció egységnyi csökkenése stresszt indukál mind az egészséges, mind a daganatos sejtekben, csakhogy az egészséges sejtek gyorsan alkalmazkodnak az alacsonyabb D-koncentrációhoz, míg a daganatos sejtek nem képesek erre, vagy csak jóval később.

Természetes vizeink deutérium-tartalmát alapvetően az óceánok vizének, illetve a légköri mozgások következtében az óceánokból elpárolgó, majd eső és hó formájában a szárazföldre lehulló csapadéknak a deutérium-tartalma határozza meg.

Általánosságban megállapítható, hogy a csapadék D-tartalma az Egyenlítőtől Északi-és a Déli-sark felé, az óceánoktól a szárazföld belseje felé haladva, valamint a tangerszint feletti magassággal arányosan csökken.

Ebből következik, hogy a déli gyümölcsök (pl. banán, narancs, licsi stb.) nagyobb mennyiségben tartalmaznak deutériumot, mint a hazai gyümölcsök.Emiatt érdemes ezeket fogyasztani gyakrabban és ritkábban a melegebb éghajlatról származókat.

További Flavin termékek, gyártói áron:

Isoline + Momordica 450g izotóniás sportitalpor
Crystal Gold Natur Power 500ml (Nano Gold)
Cékla kapszula 250db
Flavin7 Pyramid Cream (25g) arckrém
Chia Clean Slim Flavin7
Hoodia kapszula 250 db (fogyókúra)Olimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team