Flavin - Crystal Silver Natur Power DbyD 85ppm 1000ml


Crystal Silver Natur Power DbyD 85ppm 1000ml
Ár: 2000 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 1800Ft


A Crystal Silver Natur Power DbyD egy ezüstözött aktív szén töltettel ellátott vízkezelő berendezésen szűrt, reverse osmosissal tisztított víz.
Emiatt 1-2 ppm ezüstöt tartalmaz.
ppm jelentése: parts per million vagyis milliónkénti mennyiség. A 85 ppm azt jelenti, hogy egymillió hidrogénatomból 85 darab a deutérium.
Mi a deutérium?
A deutérium a hidrogén stabil, természetes izotópia, aminek a protonja mellett van egy neutronia is. Tömege kétszerese a hidrogén leggyakrabban előforduló szintén stabil és természetes izotópjának, a próciumnak, aminek nincsen neutronja. A hétköznapokban a próciumot értjük hidrogén alatt. A nagyobb tömeg miatt a deutériumot szokás nehézhidrogénnek is nevezni, a hidrogén helyett deutériumot tartalmazó vízmolekulát pedig nehézvíznek.
A deutérium szegény víz fogyasztásakor a D-koncentráció csökkenése megállíthatja a tumor növekedését, majd annak részleges, illetve teljes pusztulását idézheti elő.
A deutérium-megvonás azért lehet alkalmas a daganatos sejtek elpusztítására, mert az alkalmazkodási folyamatban az egészséges sejtek élveznek előnyt.

Ez azt jelenti, hogy a D-koncentráció egységnyi csökkenése stresszt indukál mind az egészséges, mind a daganatos sejtekben, csakhogy az egészséges sejtek gyorsan alkalmazkodnak az alacsonyabb D-koncentrációhoz, míg a daganatos sejtek nem képesek erre, vagy csak jóval később.

Természetes vizeink deutérium-tartalmát alapvetően az óceánok vizének, illetve a légköri mozgások következtében az óceánokból elpárolgó, majd eső és hó formájában a szárazföldre lehulló csapadéknak a deutérium-tartalma határozza meg.

Általánosságban megállapítható, hogy a csapadék D-tartalma az Egyenlítőtől Északi-és a Déli-sark felé, az óceánoktól a szárazföld belseje felé haladva, valamint a tangerszint feletti magassággal arányosan csökken.

Ebből következik, hogy a déli gyümölcsök (pl. banán, narancs, licsi stb.) nagyobb mennyiségben tartalmaznak deutériumot, mint a hazai gyümölcsök.Emiatt érdemes ezeket fogyasztani gyakrabban és ritkábban a melegebb éghajlatról származókat.

További Flavin termékek, gyártói áron:

Myco Crystal Kínai hernyógomba 100 db
Kristálykrém 15ml
Henna Plus hajfesték Csokoládé barna 100ml
Lucerna kapszula 100db
Hesperidin kapszula 60db
Flavin77 Premium Iono FORCE ital, 250 mlOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team