Flavin - Oreganol LIGHT 20ml


Oreganol LIGHT 20ml
Ár: 2990 Ft
Megrendelés


Az Oreganó az élet fűszere!
Az Oreganót vagy másik nevén szurokfüvet a hagyományos kinai orvoslásban és népgyógyászatban gyógynövényként használták, és használják ma is láz, hányás, hasmenés, sárgaság és a legkülönfélébb bőrbetegségek, sebek kezelésére. Emellett az egyik legnépszerűbb fűszernövényünk, hiszen ételeinknek utánozhatatlan ízt kölcsönöz.
Minden gyógyszeres szekrényben ott kell lennie!

Európában főleg emésztésserkentőként, köhögések, megfázások,influenza és mellkasi fájdalmak esetén köptetőként, valamint izületi gyulladások enyhítésére és a menstruáció serkentésére fogyasztották.
Az emésztésre gyakorolt kedvező hatást az biztosítja, hogy a szurokfű nyugtatja az emésztőrendszer sima izmait, emiatt görcsoldó tulajdonsággal rendelkezik.
Emellett az emésztőrendszer egyes parazitáinak a megszüntetésére is alkalmas lehet.


A szurokfű legaktívabb természetes hatóanyaga a karvakrol, amely elősegítheti a nyálkás váladékok felszakadását.

Az oreganóban található karvakrol a természet egyik leghatékonyabb antiszeptikus anyaga, bakteriális, gombás, vírusos vagy paraziták okozta fertőzések esetén.

"A szurokfűben található esszenciális olaj a legerősebb növényi eredetű antiszeptikus anyag, amit valaha is ismertek..."

Enyhítheti az ormelléküreg-és a tüdőgyulladás kellemetlen tüneteit, eltüntetheti a szemölcsöket.

Az Oreganol a szurokfű olaja mellett tartalmazza még a kendermag olaját, ami közismerten gazdag egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban.
a telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal (egyszeresen telítetlen zsírsavakkal és többszörösen telítetlen zsírsavakkal) való helyettesítése az étrendben hozzájárulhat a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Felhasználási javaslat: külsõleg bedörzsölésre 10-20 csepp naponta. Belsõleg naponta 3-5 alkalommal, alkalmanként 5 csepp szájon keresztül.

Kerülje a szembe illetve a nemi tájékra való kerülését.

Várandós és szoptatós anyák kerüljék a használatát!
További Flavin termékek, gyártói áron:

Chia Clean Slim Lencsíra
IODASE Deep Impact Enzymatic ampulla
IODASE Man Enzymatic ampulla
CBD krém 30ml 0,5%
Flavitamin Sylimarin (Máriatövis)májvédő hatás 60 db
Cryst-Mas Cardio (KARÁCSONYI AKCIÓ!)Olimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team