Flavin - Oreganol LIGHT 10ml


Oreganol LIGHT 10ml
Ár: 1900 Ft
Megrendelés


Az Oreganó az élet fűszere!
Az Oreganót vagy másik nevén szurokfüvet a hagyományos kinai orvoslásban és népgyógyászatban gyógynövényként használták, és használják ma is láz, hányás, hasmenés, sárgaság és a legkülönfélébb bőrbetegségek, sebek kezelésére. Emellett az egyik legnépszerűbb fűszernövényünk, hiszen ételeinknek utánozhatatlan ízt kölcsönöz.
Minden gyógyszeres szekrényben ott kell lennie!

Európában főleg emésztésserkentőként, köhögések, megfázások,influenza és mellkasi fájdalmak esetén köptetőként, valamint izületi gyulladások enyhítésére és a menstruáció serkentésére fogyasztották.
Az emésztésre gyakorolt kedvező hatást az biztosítja, hogy a szurokfű nyugtatja az emésztőrendszer sima izmait, emiatt görcsoldó tulajdonsággal rendelkezik.
Emellett az emésztőrendszer egyes parazitáinak a megszüntetésére is alkalmas lehet.


A szurokfű legaktívabb természetes hatóanyaga a karvakrol, amely elősegítheti a nyálkás váladékok felszakadását.

Az oreganóban található karvakrol a természet egyik leghatékonyabb antiszeptikus anyaga, bakteriális, gombás, vírusos vagy paraziták okozta fertőzések esetén.

"A szurokfűben található esszenciális olaj a legerősebb növényi eredetű antiszeptikus anyag, amit valaha is ismertek..."

Enyhítheti az ormelléküreg-és a tüdőgyulladás kellemetlen tüneteit, eltüntetheti a szemölcsöket.

Az Oreganol a szurokfű olaja mellett tartalmazza még a kendermag olaját, ami közismerten gazdag egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban.
a telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal (egyszeresen telítetlen zsírsavakkal és többszörösen telítetlen zsírsavakkal) való helyettesítése az étrendben hozzájárulhat a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Felhasználási javaslat: külsõleg bedörzsölésre 10-20 csepp naponta. Belsõleg naponta 3-5 alkalommal, alkalmanként 5 csepp szájon keresztül.

Kerülje a szembe illetve a nemi tájékra való kerülését.

Várandós és szoptatós anyák kerüljék a használatát!

További Flavin termékek, gyártói áron:

Flavitamin D 60 db
Crystal Silver Natur Power DbyD 85ppm 1000ml
Henna Plus hajfesték Fekete 100ml
IODASE Ice krém 200ml
Myco Crystal - Three Star - AHCC Blood 120db
Crystal Gold Hyaluron + Collagen multivitaminnal 100mlOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team