Flavin - Omega kendermag olaj 500ml+Kendermag kapszula100db


Omega kendermag olaj 500ml+Kendermag kapszula100db
Ár: 5500 Ft
Megrendelés


Csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet
Segít megelőzni a szív és érrendszeri problémákat.
Csökkenti a vérnyomást.
Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt.
Erősíti az immunrendszert.
Agyműködés serkentő (fehérjepótlás az agyban.)

A Földön élő több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval.
A kendermagban lévő fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők.
A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak.
A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.


Telítetlen zsírsavak
Omega-3, -6, -9

Az esszenciális zsírsavak elengedhetetlenek a szervezet normális működéséhez, viszont az emberi szervezet nem képes előállításukra, ezért a táplálékkal kell ezeket felvenni.

A kender növény több mint 60 gyógyhatású vegyületet tartalmaz.

Egyedülálló, hogy a tápláléknövények közül kizárólag a kenderben találhatók meg a létfontosságú omega 3-6-9 zsírsavak az emberi szervezet számára tökéletes arányban.

A kendermagolaj összetételét tekintve 75 százalékban többszörösen telítetlen zsírsavakból áll. Ide tartozik az omega-6 és az omega-3 zsírsav is, éppen ezért a kendermagolaj kedvező élettani, egészségügyi hatásokkal bír, csökkenti a koszorúér-betegségek, valamint bizonyos rákfajták kialakulásának kockázatát.
Mivel a kendermagolajnak kellemes az aromája, fogyaszthatja úgy is, hogy a napi étkezések során ételét meglocsolja egy-két evőkanál olajjal. Nagyszerű főtt vagy párolt zöldségekhez, salátákhoz, tésztákhoz, még a vajat is helyettesítheti vele, vagy egyszerűen kortyolgathatja. Salátaönteteket is készíthet vele. Mint minden hidegen sajtolt olaj, ez is elveszítheti az egészségmegőrző tulajdonságait, ha a hőmérsékletét növeljük, tehát sütéshez-főzéshez ne használjuk.

Összetevő: hidegen sajtolt kendermag olaj. Nettó térfogat: 500 ml.

Felhasználási javaslat: mivel a kendermagolaj ízletes, fogyaszthatja úgy is, hogy a napi étkezések során ételét meglocsolja egy evőkanál olajjal, vagy kedvenc italába keveri.

Nagyszerű főtt vagy párolt zöldségekhez, salátákhoz, tésztákhoz, még a vajat is helyettesítheti vele, vagy egyszerűen kortyolgathatja.

Pirítósra csepegtetve is fogyaszthatja.

Mint minden olaj, ez is elveszítheti egészségvédő tulajdonságait, ha a hőmérsékletét növeli!

További Flavin termékek, gyártói áron:

Corall Kalcium 250db
Aloe Vera kapszula 250db
Flavitamin Magnézium 60 db
Vita Crystal Daily Energycaps kapszula 3 db
Napkristály Flavin ital (500ml) Új generációs!
Silver sampon (500ml)Olimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team