Flavin - Crystal-Quattro Cyto60db( Állatok részére )


Crystal-Quattro Cyto60db( Állatok részére )
Ár: 9400 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 8500Ft


A daganatos megbetegedések oka az állatokban - csakúgy, mint az emberekben-részben genetikai-,részben életmódból, táplálkozásból vagy fertőzésből fakad, részben pedig ismeretlen eredetű. Kialakulásuk hátterében számos külső és belső tényező is szereplehet, melyek közül szerencsére egyre többet ismerünk az intenzív daganat-kutatásnak köszönhetően.
Ilyen tényezők lehetnek bizonyos kémiai anyagok, például dohányfüst, az azbeszt, bizonyos növényvédő szerek, gyomirtók, rovarirtó szerek stb. Szerepet játszhatnak a daganatok kialalkulásában egyes környezeti tényezők is, például a nap UV sugárzása, tártósan fennálló stressz, krónikus gyuladás, kipufogógáz.
Daganatos kutyák és macskák esetében gyakran áll a betegség kialakulásának hátterében valamilyen vírusfertőzés (pl. Papillomavírus,Macska leukózis vírus, macska sarcoma vírus. Hormonális hatások is segíthetik számos daganat kifejlődését, ilyen például a leggyakrabban nőstény kutyákban előforduló, hormonfüggő emlődaganat, egyes hüvelyi sejtburjánzások, illetve kan kutyák leggyakoribb típusú végbéldaganata is.
Sajnos a daganatos megbetegedések sz idösödő kutyák egyik leggyakoribb halálozási oka és évről-évre egyre több a daganattal diagnosztizált házi kedvenc. Ennek hátterében azonban nem csak az a tényező áll, hogy valóban nő a daganatos betegek száma, hanem az is, hogy a javuló tartási körülmények, megfelelőbb táplálás miatt az állatok tovább élnek, mint régen. Régebben, amikor még keveset tudtunk a daganatokről, a betegség megállapítására is kevesebb lehetőség volt. Ma a páciensek nagyobb része kerül megfelelő technikai feltételekkel (rötgen, ultrahang, CT, endoszkóp stb) és szakmai tudással rendelkező állatorvoshoz, és így egyre több daganatos kutya és macska betegségére derül fény idejében, megadva nekik azt a lehetőséget, hogy megfelelő kezeléssel akár évekkel tovább, tünetek nélkül, egészségesen éljenek.
Ha az alábbi tünetek napokig fennállnak, mindenképp forduljunk állatorvoshoz:
1. Hányás vagy extrém kiszáradás
2. Étvágytalanság vagy csökkenő aktivitás
3. Köhögés
4. Vizelés frekventáltságának megváltozása
5. Szőrhullatás és viszketés
6. Merevség, sántaság, felemelkedési nehézség

Négylábú társaink szervezetében hasonló módon képesek kifejteni hatásukat az antikarcinogén és immunerősítő hatóanyagok. Nem beszélve arról, hogy a tudomány sok esetben állatkísérletek révén bizonyítja egyes anyagok élettani hatását és csak ezt követően kerülnek be az emberi táplákozásba. A Crystal-Quattro készítmények olyan válogatott és már jól bevált összetevőkből készültek, melyek segítik az immunrendszer hatékony kűködését és jól ismert kemopreventív hatással bírnak.
Összetevők:
Flavin7 flavonoid complex
Rezveratrol
Pecsétviszgomba
Bokrosgomba

További Flavin termékek, gyártói áron:

Telomer RENEW melatoninnal 30db kapszula
Salvia kapszula 100db
Flavin 7 ital 10x50 ml
Vita+Active Spárgacsíra kapszula 60db
Omega3 Essence oil, 300 ml
Flavin77 Flavinárium+A 7x2 tasak+140gOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team