Flavin - Flavin7 Alliin 100db


Flavin7 Alliin 100db
Ár: 15300 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 13900Ft

A fokhagyma legaktívabb hatóanyaga!
Az Alliin kapszula daganatmegelőző tulajdonságát úgy fejti ki, hogy eközben elkerülhetjük a fokhagyma átható szagával járó kellemetlenségeket, illetve a nyers fokhagyma okozta gyomorégést.


Tudta Ön?

Alliinból allicin a legerősebb hatóanyag

A fokhagyma természetes fogyasztása közben a benne lévő alliinből a fokhagyma sejtsérülésének hatására az alliináz-enzim aktiválódásának köszönhetően alliicin képződik.
A főzés során az alliin és az alliináz enzimek a hő hatására károsúlnak, így ez a folyamat nem tud végbemenni.

A fokhagyma gyógyhatását több, mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja. Biokémialiag a legaktívabb, a 100 féle kéntartalmú vegyülete, elsősorban az alliin, a legerősebb hatóanyaga pedig az erős antibiotikus és anitkarciogén hatású allicin.

Hatóanyag tartalom 9mg
2 kapszula=5 nagy gerezd fokhagymával.

A legújabb kutatási eredmények az alliin kemopreventív tulajdonságát igazolják!

jelen tanulmány célja az volt, hogy összehasonlitsuk a fokhagyma porok kemopreventív hatékonyságait az aktív kéntartalmú vegyületek szintjei alapján. A 3 héten tartó megfigyelés kezdetén a májrák kialakulásának szimulált előidézésére 10 injekciós elosztásban alfatoxin B1 (AFB1) (0,025mg)/testtömegkilogramm) került beadásra egyedenként. A patkányok természetes étrendjéhez ezután 3 héten keresztül 5% különböző alliin tartalmú fogyasztó állatok esetében alacsonyabb volt a dganatos májsejtek megjelenésének aránya, valamint mértéke.
Szignifikáns összefüggés figyelhető meg az eredmények sikerességében és a diétás étrendbe beépített fokhagymapor alliintartalmának növekedésében.

A daganatos elváltozások mértéke és az alliinh tartalom forditott arányosságot mutatnak.

Az amerikai rákkutatók szakmai folyóiratának, a Journal of the National Cancer Institute-nak a hasábjain olyan tanulmányt publikáltak, amelyből kiderül, hogy azoknál az embereknél, akik több fokhagymát, hagymát ( vagy az7 Allium családba tartozó más növényeket) fogyasztanak, a gyomorrák sokkal kisebb arányban fordul elő, mint az ezeket mellőző személyeknél.
Ismeretessé vált az is, hogy a fokhagyma fogyasztása csökkenti a vastagbélrák előfordulásának valószínűségét.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Flavin U-vitamin 30 db
Rezveratrol kapszula 100 db
Elektro vitamin - Ca+D3-vitamin 60db
Flavin7 Prémium ital 200ml x32db ÚJ GENERÁCIÓS
Flavin7 Quercetimmun 500 ml
Bio+Active Csipkebogyó szelet 21db x 25g csokoládéOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team