Flavin - Flavin7 Alliin 100db


Flavin7 Alliin 100db
Ár: 15300 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 13900Ft

A fokhagyma legaktívabb hatóanyaga!
Az Alliin kapszula daganatmegelőző tulajdonságát úgy fejti ki, hogy eközben elkerülhetjük a fokhagyma átható szagával járó kellemetlenségeket, illetve a nyers fokhagyma okozta gyomorégést.


Tudta Ön?

Alliinból allicin a legerősebb hatóanyag

A fokhagyma természetes fogyasztása közben a benne lévő alliinből a fokhagyma sejtsérülésének hatására az alliináz-enzim aktiválódásának köszönhetően alliicin képződik.
A főzés során az alliin és az alliináz enzimek a hő hatására károsúlnak, így ez a folyamat nem tud végbemenni.

A fokhagyma gyógyhatását több, mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja. Biokémialiag a legaktívabb, a 100 féle kéntartalmú vegyülete, elsősorban az alliin, a legerősebb hatóanyaga pedig az erős antibiotikus és anitkarciogén hatású allicin.

Hatóanyag tartalom 9mg
2 kapszula=5 nagy gerezd fokhagymával.

A legújabb kutatási eredmények az alliin kemopreventív tulajdonságát igazolják!

jelen tanulmány célja az volt, hogy összehasonlitsuk a fokhagyma porok kemopreventív hatékonyságait az aktív kéntartalmú vegyületek szintjei alapján. A 3 héten tartó megfigyelés kezdetén a májrák kialakulásának szimulált előidézésére 10 injekciós elosztásban alfatoxin B1 (AFB1) (0,025mg)/testtömegkilogramm) került beadásra egyedenként. A patkányok természetes étrendjéhez ezután 3 héten keresztül 5% különböző alliin tartalmú fogyasztó állatok esetében alacsonyabb volt a dganatos májsejtek megjelenésének aránya, valamint mértéke.
Szignifikáns összefüggés figyelhető meg az eredmények sikerességében és a diétás étrendbe beépített fokhagymapor alliintartalmának növekedésében.

A daganatos elváltozások mértéke és az alliinh tartalom forditott arányosságot mutatnak.

Az amerikai rákkutatók szakmai folyóiratának, a Journal of the National Cancer Institute-nak a hasábjain olyan tanulmányt publikáltak, amelyből kiderül, hogy azoknál az embereknél, akik több fokhagymát, hagymát ( vagy az7 Allium családba tartozó más növényeket) fogyasztanak, a gyomorrák sokkal kisebb arányban fordul elő, mint az ezeket mellőző személyeknél.
Ismeretessé vált az is, hogy a fokhagyma fogyasztása csökkenti a vastagbélrák előfordulásának valószínűségét.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Slim Green Coffee Natur (1000ml)
Happy Tummy 50ml (csecsemőknek hasfájásra)
Crystal Complex Prostao 100db (férfi problémákra)
Flavin7 Prémium ital 200ml ÚJ GENERÁCIÓS
Napkristály CBD ital 100 ml
Flavin77 Cyto 7x100mlOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team