Flavin - CRYSTAL COMPLEX VENOMIN KRÉM


CRYSTAL COMPLEX VENOMIN KRÉM
Ár: 5400 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 4900Ft


VENOMIN Krém hűsítő mentával - Visszér ellen az egészséges szép lábakért!

A visszérbetegség előfordulása jelentősen alábecsült a betegek részéről, még jól látható tünetek esetén is.

A betegek túlnyomó része csak akkor fordul orvoshoz, ha már jelentős visszeres problémái vannak, pedig a vénás kórfolyamat akkor lassítható a legjobban, ha minél korábbi stádiumban kezdődik el a kezelés.
A visszérproblémákat kezelő terápiás lehetőségek több nagyobb csoportba sorolhatók. Ezek a kompressziós (harisnyák, zoknik és fáslik), gyógyszeres/ étrend kiegészítős, lokális kezelés, illetve a sebészi beavatkozás.
A jól megválasztott, komplex terápia által egyrészt csökkenthetők a íájdalmas, kínzó panaszok, csökkenthetők a látható tünetek és megakadályozható a betegség súlyosbodása.
- Léteznek olyan flavonoidok melyek közös je!lemzőjük a vénás tónus fokozása, a mikroerek védelme.
- Egyesek csökkentik a láb dagadását, megakadályozzák az ödémák kialakulását. Mások megkötik a szabadgyökö-
ket, vagy gátolják a vénás gyulladását, esetleg védik a vénafalat.
- A venoaktív flavonoidok a vérkeringéssel a legkisebbtől a legnagyobb illetve a felületestől a mélyvénákig is eljutnak.
- Idejekorán, a panaszok megjelenésekor elkezdett használatukkal lassítható a visszérbetegség súlyosbodása és csökkenthető a súlyosabb következmények - lábdagadás, bőrszövődmények - kialakulásának esélye.

Összetevők:
RUTIN
Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszterin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegségek kockázatát is.

HESPERIDIN
Ez a flavanon glikozid, elsősorban citrusfélék héjában és rostjaiban található meg. A Rutinhoz hasonlóan csökkenti az erek permeabilitását (áteresztőképesség) és gyulladáscsökkentő, antiallergén (enyhíti az allergiás tüneteket), lipidcsökkentő, érvédő és rákellenes hatással rendelkezik. Többek között aranyeres bántalmak esetén is alkalmazandó hatóanyag.

DIOZMIN
Hatásmechanizmusára jellemző, hogy fokozza a vánás tónust és a nyirokáramlást. Csökkenti az erek hiperpermeabilitását és növeli a kapilláris-rezisztenciát. Kisérlrtes modellekben jótékonyan befolyásolja a leukociták (fehérvérsejt) és az endothelsejtek közti kapcsolatot.

A fodormenta vagy zöldmenta (Mentha spicata), népies nevén köményes menta vagy kerti menta az árvacsalánfélék (Lamiaceae) családjába tartozik. Vízpartokon, nedves réteken előforduló évelő fűszer-, és gyógynövény. Kertekben jól termeszthető. Íze kellemes, mentolos.
Gyógyászati célokra a növény száráról lefosztott leveleit hasznosítják. Gyűjtési ideje június-augusztus.

További Flavin termékek, gyártói áron:

Flavitamin Cink 100 db
Lucerna kapszula 250db
Chia Clean Slim Hericium
Flavin 7 ital 10x50 ml
Flavin7 ital 200ml specialized
Can Intenzyme kapszula 100 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team