Flavin - Flavin7 Allicin kapszula 100db


Flavin7 Allicin kapszula 100db
Ár: 18600 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 16900Ft

Flavin7 Allicin kapszula 100db

Az Allicin vastagbéldaganat ellenes hatása, májdaganat ellenes hatása ismert. Az Allicin, bár hőre és fényre rendkívül érzékeny és könnyen metabolizálódik, mégis a legjelentősebb bioaktív vegyülete a fokhagymának.
Flavin7 bioflavonoid komplex + Allicin - Késleltetett felszívódású kapszulába csomagolva.

A DR kapszula nagy előnye, hogy ellenáll a gyomorsavnak, így a kapszulában lévő összetevők a bélrendszerben szívódnak fel, és ott fejti ki hatását ahol legnagyobb szükség van rá!
Az Allicin vastagbéldaganat ellenes hatása, májdaganat ellenes hatása ismert. Az Allicin, bár hőre és fényre rendkívül érzékeny és könnyen metabolizálódik, mégis a legjelentősebb bioaktív vegyülete a fokhagymának.
Allicin:
Az Allicin, bár hőre és fényre rendkívül érzékeny és könnyen metabolizálódik, mégis a legjelentősebb bioaktív vegyülete a fokhagymának.

Fokhagyma

A fokhagyma gyógyhatását több, mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja. Biokémiailag a legaktívabb, a 100 féle kéntartalmú vegyülete, elsősorban az alliin, a legerősebb hatóanyaga pedig az erős antibiotikus és antikarcinogén hatású allicin.
Legújabb kutatási eredmények - Allicin vastagbéldaganat ellenes hatása:
Ebben a tanulányban az allicin hatását és a hatásmechanizmusát vizsgáltuk vastagbélrák sejtproliferációra HCT-116, LS 174T, HT-29 és a Caco-2 sejtvonalak esetén. A gén vizsgálat azt mutatta, hogy az allicin segíti a Nrf2 genetikai út transzaktivitását. Ez az útvonal szabályozza olyan fontos molekulák termelését, mint a szuperoxid-dizmutáz (SOD), amely a szervezetünk által előállított antioxidáns enzim. A vizsgálat eredménye szerint az allicin jelentős gátló hatással van a HCT-116 proliferációs kapacitására. Az eredmények arra engednek következtetni, hogy az allicin apoptózist indukál a vastagbélrákos sejtekben úgy, hogy aktiválja a Nrf2 genetikai út működését.

Az Allicin májdaganat ellenes hatása:
A hepatocelluláris karcinóma a májból kiinduló rosszindulatú daganatos betegség, mely világszerte a nyolcadik leggyakoribb tumor és legtöbbször valamilyen krónikus májbetegséget követően alakul ki. Ebben a vizsgálatban az allicin hatását vizsgáltuk az autofágia (citoplazmikus sejthalál) bekövetkezésével kapcsolatban, humán máj rákos Hep G2 sejtekkel. Eredményeink azt mutatták, hogy az allicin elősegíti a citoplazmikus sejthalált és gátolja a sejtek életképességét hepatocelluláris karcinóma sejtvonalon. Összefoglalva, az allicin nagy potenciálú kemopreventív anyag a májrák megelőzésében.
Késleltetett felszívódású kapszula nagy előnye, hogy az allicin csak ott fejti ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá!
Késleltetett felszívódású kapszula - DR kapszula:
A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik.
A késleltetett felszívódású kapszulában a hatóanyagok, 45 perccel a bevétel után, a gyomor savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusban fejti ki a hatását.

Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen.
Növényi alapú, vegetáriánus kapszula.
Továbbfejlesztett stabilizált nedvesség érzékenység.
Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Omega3 Essence oil 200ml
Flavin 3 kapszula 90db
Kapszaicin krém 200ml
Rezveratrol kapszula 100 db
Bio+Active Feketecseresznye héj szelet 21db x 25g csokoládé
Crystal Complex Rheumato krém 100 mlOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team