Flavin - Flavin77 Omega Kid szirup 250ml


Flavin77 Omega Kid szirup 250ml
Ár: 13100 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 11900Ft

FLAVONOIDOK
A GYERMEKEINK VÉDELMÉBE!

A növényvilágban található flavonoidok számtalan esetben bizonyították immunerősítő képességeiket az emberi szervezetben.
A legtöbb flavonoid képes lehet olyan folyamatokat meggátolni, amelyek szerepet játszanak a daganatos elváltozások kialakulásában.
Nem utolsó sorban segítik az egészséges cukoranyagcsere folyamatokat, amely kiváltképp fontos lehet a gyermekek körében egyre gyakoribb korai elhízás és az inzulin rezisztens cukorbetegség megfékezésében.
Az Omega Kid kiszerelésben az idegrendszer fejlődésében kulcsszerepet játszó telítetlen zsírsavak kerültek hozzáadásra.
Ez egyrészt antioxidáns tulajdonságukkal, azaz szabad gyököket lekötő, semlegesítő hatásukkal hozható összefüggésbe, másrészt a flavonoidok gyulladáscsökkentő és immunmoduláns tulajdonságai is jelentősek.
Ezek a vegyületek segítik a neuronok közötti interakciók zavartalan működését, amely a kicsik inteligencia teszteken nyújtott eredményeikből tökéletesen kimutathatóak. Az omega -3-mal egészítették ki, jobb lett a problémamegoldó és koncentráló képességük, valamint gyorsabb lett a felfogásuk.

Egy másik, 8-9 évesek körében végzett kutatás azt mutatta , hogy a rendszeresen omega-3-hoz jutó gyermekek 81%-a jobban olvasott, 67%-a jobban írt, 74%-a pedig jobb eredményeket ért el matematikából.

A kutatók szerint a pozitív változások hátterében a koncentrációképesség javulása áll. Ez önmagában is fontos lehet azoknál a gyerekeknél, akik szétszórtak és nehezen tudnak figyelni.

Gyermekek részére készített 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek és további jótékony hatóanyagok hozzáadásával készült szirup kakaóval, vaníliával és Omega 3,-6,-9 zsírsav tartalommal.

Tárolás:10-20 Co között, felbontás után csak hűtőben, kérjük ne egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet az üvegben. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Javasolt fogyasztás: 10ml/nap maximum 20ml/naponta.
Polifenol/flavonoid tartalom_ 50 000 mg/l

Összetevők:Szűrt-tisztított víz, Flavin77 drog mix 77fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek (lásd a fent), kakaópor, vanilia aroma, édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extrakt (Steviol- glikozid 95 % , E 960).

További Flavin termékek, gyártói áron:

Natto Intenzyme kapszula 250 DB
Flavin7 Allicin 100db
Flavitamin Ester C 100 db
Flavin7 Rhecumax 5x100 ml
Flavin7 rostok 200g
Flavin 7+ kapszula 90dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team