Flavin - Kapszaicin 100db kapszula


Kapszaicin 100db kapszula
Ár: 3200 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 2900Ft

Kapszaicin kapszula
A kapszaicinoidok különféle paprikákban termelődő, csípős érzetet kiváltómanyagok. Dr.Jancsó Miklós kutatásai melyek a Szegedi Gyógyszertani Intézetben folytak, a kapszaicin neurogen-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. A neurogén gyulladásos komponens számos betegség pathomechhanizmusában játszik fontos szerepet ( allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chronicus bronchitis, rheumatoid artritis, psoriasis, migraine)
Olasz vizsgálatok a kapszaicin daganatellenes hatására irányúltak. Az eredmények arra utalnak, hogy a kapszaicin sejthalált idéz elő húgyhólyag daganat esetén.
Érdemesnek tartom a paprikakivonat fogyókúrát elősegítő, anyagcsere serkentő, zsírégető hatása mellett felhívni a figyelmet további nagyon fontos pozitív élettani hatásaira is.
Egy nemrégiben megjelent közlemény beszámol a kapszaicin szív- és érrendszeri betegségeket megelőző, preventív hatásáról, mely a thrombociták aggregációjára gyakorolt hatással magyarázható.
Több évszázada sikerrel alkalmazzák a népgyógyászatban a paprika fájdalomcsillapító hatását. A tudomány ennek alapján a szenzoros neuronokban történő P-anyag depleciójával (megvonás) magyarázza.
Tisza-vidéki és Dunamenti népek gyorsan felismerték a paprika immunizáló hatását. Így lett azután a hideglelés orvossága, csillapítószere. Az utóbbi időben elvégzett kutatások bizonyították, hogy nagyobb mennyiségű paprika bevétele a melegérző receptorok izgatásával izzadást és a testhőmérséklet süllyedését váltja ki."
Dr. Tihanyi István gyermekorvos, természetgyógyász, iridológus:


További Flavin termékek, gyártói áron:

Extra Brainy kapszula 60db
Flavitamin Cink 60 db
Flavin7 Alliin 100db
Myco Crystal Pecsétviaszgomba Forte kapszula (60db)
CBD krém 30ml 3%
Gránátalma kapszula 250 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team