Flavin - Nap Kristály Flavin 500ml


Nap Kristály Flavin 500ml
Ár: 6050 Ft
Megrendelés


A napfény hullámai jelentik az élet, a szervezetünk működéséhez szükséges energiát és információt.
Az élet keletkezésével kapcsolatban már számos különböző elmélet született. Az elméletek kidolgozói egyben azonban egyetértenek, a Nap fénye nélkül az élet a Földön nem létezne, megszűnne.
A "kristályelmélet" szerint az eredeti földi élet önmagukat másoló kristályokon alapul. A kristály előállításának első fázisa: nyers növényi kristály létrehozása szabad energiák felhasználásával és egy energíagyűjtő rendszer segítségével. A kristályok megfelelő közegbe kerülve olyan anyagokat rögzítenek szerkezetünkbe, amelyek az élet alapvető építőkövei közé tartoznak: glükóz, fruktóz, ribóz, fehérjék, nagy energiájú kötéseket tartalmazó molekulák (ATP, GTP, melyek a szervezet energiaszükségletének 95%-át biztosítják), aminosavak, nukleotidok, amelyekből például a DNS és az RNS is felépül.
Miért is fontosak az antioxidánsok szervezetünk számára?
Közismert, hogy naponta kb. 100 rákos sejt keletkezik mindannyiunkban, szerencsére azonban immunrendszerünk ezeket a hibás sejteket megtalálja és semlegesíti. Ha azonban az immunrendszer valamilyen okból meggyengül, a rákos sejtek szaporodni kezdenek, és az immunrendszer nem képes felszámolni azt.
Ennek számos oka lehet. Egyrészt a környezeti ártalmak
(táplálkozás, rákkeltő anyagokkal való érintkezés, sugárhatások), mely azt eredményezi, hogy sokkal több hibás sejt keletkezik, mint amennyit a szervezet képes megsemmisíteni. Másrészt stresszhatások gyengíthetik az immunvédekezést, csökkentve az immunsejtek "ráksejt megsemmisítő" kapacitását. Akinél mindkét tényező egyidejűleg áll fenn, azok nyilvánvalóan többszörös kockázatnak vannak kitéve a rák szempontjából.
A szervezetbe kerülő, vagy az ott keletkező szabadgyököknek igen nagy szerepe van a rákos megbetegedések kialakulásában. A sejtfalat részben olyan zsírmolekulák építik fel, amelyek könnyen sérülnek (oxidálódnak) a szabadgyökök támadása során.
Az antioxidánsok stabil
molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a szívbetegséggel, a rákkal és a korai öregedéssel. A flavonoid típusú vegyületek jelentős gyökbefogó és antioxidáns hatással rendelkeznek.
A flavonoidokról…
A
fotoszintézisre képes növények igen gazdagok aromás vegyületekben, amelyek nagy csoportját alkotják a flavonoidok, melyek a polifenol típusú vegyületekhez tartoznak.
A flavonoidok jelentős farmakológiai, fiziológiai hatásai régóta ismertek és bizonyítottak, de napjainkban is számos élettani és klinikai kutatás folyik, melynek során további pozitív hatásuk nyer igazolást.
Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális,
májvédő, vírusellenes hatás, fogszuvasodás gátlás, égés/hámsérülés esetén hámosodás serkentése.
A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési
rendszerben hatnak. Megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Natto Intenzyme kapszula 250 DB
Flavin7 CBD 30 kapszula
Chia Clean Slim Ördögnyelv 7x12,35g
Flavin77 Specialized Colon rostkrém 240g
DR Intenzyme NATTO kapszula 60db
Chia Clean Slim 4GOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team