Flavin - Crystal Complex Hepatop Forte kapszula 100db


Crystal Complex Hepatop Forte kapszula 100db
Ár: 13100 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 11900Ft

A HEPATOP készítmény a következőknek ajánlható:
-alkohol fogyasztók
-drogfogyasztók
-főiskolások/egyetemisták
-veszélyes anyagokkal dolgozók
-Hepatatis A/B/C-s betegeknek
-Dohányosoknak
-növényvédő szerekkel dolgozók (mezőgazdaságban)
-Sok PARACETAMOL tartalmú fájdalom csillapítót fogyasztók :(fejfájás, fogfájás, izomfájdalom, reumás fájdalmak, idegfájdalom ill. -gyulladás okozta fájdalom, menstruációs fájdalom, meghűlés-láz okozta fájdalom)
A máj egy többfunkciós szerv, rendkívül sokféle feladattal. Például a zsíremésztés során a koleszterint epesavvá alakítja, tehát szabályozza koleszterinszintünket. De ezzel együtt a zsírban oldódó vitaminok felvétele csak akkor lehetséges, ha a máj megfelelően működik.

A máj azonban nemcsak epesavat szolgáltat a zsíremésztéshez, hanem végül arról is dönt, hogy a zsír energiává alakuljon, vagy zsírpárnák formájában tárolódjon. (A grapefruitmag-kivonat egyébként gondoskodik róla, hogy a máj a zsírt ne tárolja el, hanem – a szénhidrátok helyett – égesse el.) A máj tehát azt is képes irányítani, hogy hízunk vagy fogyunk.

A máj hormonokat és ezernél több enzimrendszert állít elő, melyek gyakorlatilag a szervezet minden tevékenységéért felelősek. A szem, a szív, az ivarmirigyek, az ízületek és a vesék helyes működése mind a jó májfunkció függvénye.
Ha a több mint ezerből csak egyetlen enzimrendszer felépítésében akadályozva van a máj, az egész szervezet működése zavart, és az ember komoly metabolikus stresszben szenved.
De ez még nem minden. A máj az első címzettje mindannak, amit megeszünk és megiszunk. Minden étel és ital a vékonybél nyálkahártyáján keresztül a portális vénába és – a vérárammal közvetlenül – a májba kerül. Ide azonban mérgek is kerülnek, amelyeket a bőrön vagy a légzőrendszeren keresztül vettünk fel.

A máj szakadatlan feladata ezért a vérből minden méreganyagot kiszűrni és ártalmatlanná tenni. Csak ezután lehet a semlegesített mérgeket a veséken vagy a bélrendszeren keresztül kiválasztani. Amíg a máj teljesítőképes, aktívnak és egészségesnek érezzük magunkat.

Ha azonban a máj a stressz vagy a túl erős terhelés miatt túlterhelődik a szervezetbe beáramló mérgekkel, akkor ez rögtön kihat az egész szervezetre. A máj csökkent erővel dolgozik, és a beáramló mérgeknek csak egy részét képes semlegesíteni. A vér ennek következtében toxinokkal szennyezett, nem tud elegendő oxigént szállítani és minden anyagcsere-mellékterméket elszállítani. A méreg- és salakanyagok a kötőszövetekben rakódnak le. Az elsalakosodott kötőszövet akadályozza minden egyes sejt optimális ellátását. Ezzel mindenféle betegség előfeltétele adott. Ne hagyjuk, hogy idáig fajuljon!!!
A túlterhelt máj leggyakoribb tünetei:
emésztési problémák (teltségérzet, puffadás stb. – különösen zsíros ételek után),
magas vérzsírértékek (koleszterin)
fáradtság
rejtélyes hátfájás
rejtélyes viszketés
tisztátalan bőr
fejfájás
A máj azonban egy nagyon hálás szerv. Regenerációs képessége példátlan.

Igen, a máj olyan erős, hogy a transzplantációs műtétekhez csak a donormáj egy darabjára van szükség. Ez azt jelenti, hogy mind az átültetett, mind a donorban maradt májdarab újra egy teljes és működőképes májjá növekszik.

Használjuk ki májunk regenerációs képességét, és ajándékozzunk fáradt méregtelenítő szervünknek egy májtisztítást. A sikert azonnal érezni fogjuk. Jobban leszünk, emésztésünk harmonizálódik, és a mindennapokban több energiával és nagyobb koncentrációs és teljesítőképességgel birkózunk meg.
1 kapsz:
Baobab: 100mg,
Kolin:98 mg,
sylimarin:45,6mg,
rezveratrol: 48,46 mg,
Phyllantus amarus: 174,55 mg

További Flavin termékek, gyártói áron:

Ösztro Balance kapszula 100db
Myco Christmas edition bonbon 13db
Henna Plus hajfesték Gesztenye 100ml
Flavin H7 Glabridin 100ml (fogyasztó hatású)
Flavin77 Omega Kid szirup 250ml
Aloe Vera kapszula 100 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team