Flavin - Flavin7 Napkristály 5 napos bioflavonoid Dft program 5x100ml


Flavin7 Napkristály 5 napos bioflavonoid Dft program 5x100ml
Ár: 7500 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 6750Ft

FLAVIN7 Napkristály ital Diafit --

BIOFLAVONOID PROGRAM 5 féle Napkristály ital glabridinnel
FLAVIN7 NAPKRISTÁLY 5 NAPOS BIOFLAVONOID PROGRAM

NAPKRISTÁLY Flavin ital Sylimarin+Apigenin (Hatóanyagok 10 ml-ben: Össz polifenol: 70 mg, ebből flavonoid: 54,08 mg, antocianidin: 2 mg, sylimarin: 6 mg, apigenin: 1,4 mg, antioxidáns (ORP) -400 mV)

NAPKRISTÁLY Flavin ital Apigenin+ Kaempferol (Hatóanyagok 10 ml-ben: Össz polifenol: 70 mg, ebből flavonoid: 54,08 mg, antocianidin: 2 mg, apigenin: 1,4 mg, kaempferol: 0,78 mg, antioxidáns (ORP) -400 mV)

NAPKRISTÁLY Flavin ital Kaempferol+ Kvercetin (Hatóanyagok 10 ml-ben: Össz polifenol: 70 mg, ebből flavonoid: 54,08 mg, antocianidin: 2 mg, kvercetin: 3,92 mg, kaempferol: 0,78 mg, antioxidáns (ORP) -400 mV)

NAPKRISTÁLY Flavin ital Kvercetin+ Hesperidin (Hatóanyagok 10 ml-ben: Össz polifenol: 70 mg, ebből flavonoid: 54,08 mg, antocianidin: 2 mg, kvercetin: 3,92 mg, hesperidin: 1,8 mg, antioxidáns (ORP) -400 mV)

NAPKRISTÁLY Flavin ital Hesperidin+ Myricetin (Hatóanyagok 10 ml-ben: Össz polifenol: 70 mg, ebből flavonoid: 54,08 mg, antocianidin: 2 mg, myricetin: 6,4 mg, hesperidin: 1,8 mg, antioxidáns (ORP) -400 mV)
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!

- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!

- Gyermek elől gondosan elzárandó!

- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.

5 féle Napkristály ital glabridinnel

1. nap: Myricetin és Luteolin
2. nap: Luteolin és EGCG
3.nap: EGCG és Rezveratrol
4.nap: Rezveratrol és Rutin
5. nap: Rutin és Diosmin

Randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollált vizsgálatban tanulmányozták a glabridin-készítmény teljes testzsírra és zsigeri zsírra gyakorolt hatását túlsúlyos alanyoknál. Az alanyok kalória bevitele jelentősen nem változott a 4 illetve a 8 hetes kezelést követően. A 9 mg glabridint tartalmazó készítményt fogyasztó csoport alanyai szignifikáns testtömeg és testtömeg-index csökkenést érzékeltek a kiinduló állapothoz képest. Szignifikáns csökkenést mutattak a teljes és LDL koleszterin szintekben a 9 mg glabridint tartalmazó kivonatot fogyasztó csoportban. A glabridin-készítmény csökkenti az LDL koleszterint a magas koleszterin szinttel rendelkező betegek esetében.

Minden üvegben 10ml Glabridin flavonoid van.

1. üveg:
Myricetin és Luteolin + Glabridin flavonoid 10 ml
Myricetin:

- Erős gyulladásgátló.
- Baktériumölő hatás.
- Sugárkezelés hatékonyságát fokozza.
- Agy öregedési folyamatait lassítja.

2. üveg:

Luteolin és EGCG + Glabridin flavonoid 10 ml

Luteolin:

Zöld tea, EGCG:

- Epigallokatechin-gallát, a zöld tea fő polifenol összetevője.
- Antioxidáns hatású.
- Segíti az agy- és szívműködést.
- Segíti megelőzni a telomer rövidülését.

3. üveg:

EGCG és Resveratrol + Glabridin flavonoid 10 ml

Zöld tea, EGCG:

- Epigallokatechin-gallát, a zöld tea fő polifenol összetevője.

- Antioxidáns hatású.
- Segíti az agy- és szívműködést.
- Segíti megelőzni a telomer rövidülését.

A zöld tea egyik fontos komponense a szalicilsav, ami egy gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelkező természetes növényi hormon, akárcsak a legismertebb rokonvegyülete az acetilszalicilsav, mely többek között az Aspirin nevű gyógyszer hatóanyaga.
A zöld tea polifenoljai és flavonoidjai szintén rendelkeznek gyulladáscsökkentő tulajdonsággal

4. üveg:

Resveratrol és Rutin + Glabridin flavonoid 10 ml

Resveratrol:

Növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a keserűfűben is (Polygonum cuspidatum).

A rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol.

- Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is.

- Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait.

- Szív- és érrendszer egészségét a rezveratrol fogyasztással lehet támogatni.

Rutin:

Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszerin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegség kockázatát.

5. üveg:

Rutin és Diosmin + Glabridin flavonoid 10 ml

Rutin:

Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszerin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegség kockázatát.
Diosmin:

A diosmin a flavonoidok családjába tartozó szer. A különböző vizsgálatok bizonyítják a szernek a vénás betegségek tüneteire (nehézláb-érzés, diszkomfort, viszketés, lábikragörcs, fájdalom és ödéma) gyakorolt jótékony hatását.

Tárolás:szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!


További Flavin termékek, gyártói áron:

Flavin7 Artemisinin 100db
Crystal Complex Rheumato krém 100 ml
Henna Plus hajfesték Henna vörös 100ml
Bio+Active Csalán szelet 21db x 25g csokoládé
Zöld kávé kapszula 250db
Vita Crystal Daily Energycaps kapszula 6 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team