Flavin - DR Intenzyme NATTO kapszula 60db


DR Intenzyme NATTO kapszula 60db
Ár: 5700 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 6300Ft

DR Intezyme Natto 60db-os kapszula késleltetett felszívódással támogatott enzimatikus védelemmel!

- Az összes halálozás 54%-át teszi ki a szív- és érrendszeri betegségek. Ezen belül a szívbetegségeket közvetlenül követi a stroke, mely az egyik vezető oka a felnőttkori rokkantságnak, és összességében a harmadik leggyakoribb haláloki tényező. A stroke megelőzhető főbb rizikófaktorai a dohányzás, a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint elkerülésével vagy korai kezelésével.
- Segítségünkre vannak olyan anyagok a táplálékainkban, melyek valamilyen módon gátolják a vérrögök kialakulását. Ilyenek a bioflavonoidok és bizonyos enzimek, például a nattokináz is.
- A nattokináz enzimet a natto japán ételből vonják ki, más szója alapú ételben nem található. Ennek oka, hogy a nattokináz a főtt szójabab Bacillus subtilis natto baktériumtörzzsel való egyedi erjedési folyamat közben keletkezik.
- Az University of Chicago kutatója Dr. Hiroyuki Sumi 1990-es kutatásaiban megerősítést nyert, hogy a nattokináz enzik, vagy a natto élelmiszer orális alkalmazása enyhén fokozta a fibrinolitikus (a véralvadék lebontását elősegítő) aktivitást a plazmában.
- Állatkísérletben érfestéses (angiográfiás) vizsgálattal megfigyelhető volt a mesterségesen létrehozott vérrögök (trombusok) képződése, majd a Nattokináz tartalmú kapszulák orális adagolása következtében azok bomlása.
- A kapott eredmények arra utalnak, hogy a Nattokináz használata nem csak a kialakult embólia kezelése során ígéretes, de jó lehetőség lehet a vérrögök okozta problémák megelőzésére, mint például a stroke vagy a szívroham.

- Késleltetett felszívódású kapszulába csomagolva, hogy a hatóanyagok csak ott fejtik ki hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk!


- A késleltetett felszívódású kapszulában a hatóanyagok, 45 perccel a bevétel után, a gyomor savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusban fejti ki hatását.
- Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen. Növényi alapú, vegetáriánus kapszula
- Továbbfejlesztett stabilizált nevesség érzékenység
- Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk

FIGYELMEZTETÉS!Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

További Flavin termékek, gyártói áron:

Biosa Flora kapszula 30 db
Myco Crystal Kínai hernyógomba 30 db
Cryst-Mas Cell (KARÁCSONYI AKCIÓ!)
Kalcium krém 127 ml
Full Extra Curcumin kapszula 120 db
Flavin7 Prémium ital 500ml SpecializedOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team