Flavin - Ösztro Balance kapszula 100db


Ösztro Balance kapszula 100db
Ár: 2790 Ft
Megrendelés


Természetes növényi pótlás a kiegyensúlyozott hormonháztartásért.Az Ösztro Balance alapanyaga nem tartalmaz genetikailag módosított szóját, akár huzamos ideig, kockázatmentesen szedhető.Fitoösztrogének:

Az izoflavonoidok és a lignanok nem hormonok, hanem olyan fitoösztrogének, amelyek hormonszerű hatásuknál fogva segíthetnek a menopauza időszakában fellépő kellemetlen tünetek enyhítésében.

A "változás kora" a hormonális egyensúly felborulása miatt legtöbbször különféle betegségek megjelenésének a kockázatával jár.

Ezek közé tartoznak a csontritkulás, szív- és érrendszeri betegségek, bizonyos daganatos megbetegedések.
A fitoösztrogének egyik legjelentősebb hatása a menstruációs ciklus meghosszabbításában, a menopausa tüneteinek enyhítésében és az osteoporosis megelőzésében, illetve csökkentésében rejlik.A japán nők körében tapasztalható klimaxos tünetek, különösen a hőhullámok messze nem okoznak olyan komoly problémákat, mint az európai vagy amerikai népességben. Ezt a jelenséget a japán nők fitoösztrogénben köztudottan gazdag étrendje magyarázhatja, mivel anyagcsere termékeikben mintegy 100-szor annyi izoflavon mérhető, mint az amerikai nőkében.Szójabab, Lenmag:

Az izoflavonok elsősorban a hüvelyesekben, ezek közül is különösen nagy mennyiségben a szójababban, míg a lignanok a gabonafélékben, olajos magvakban, leginkább a lenmagban találhatóak meg.- A szója izoflavon hozzájárulhat a változó korban lévő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához.

- A szója izoflavon segítheti a változó korral járú tünetek (pl.: hőhullámok, izzadás) elviselését.

- A szója izoflavon hozzájárulhat a változó korban lévő hölgyeknél az egészséges csontrendszer megőrzéséhez.A lenmag 35% zsiradékot tartalmaz, aminek 72%-a eszenciális, a szervezet számára nélkülözhetetlen. Gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban. Omega-3 zsírsav tartalmának szerepe van az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében, mivel a telített zsírsavak többszörösen telítetlenekkel való helyettesítése az étrendben kedvezően befolyásolja a vér összes, és LDL koleszterin szintjét. Az Omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését. A legfőbb növényi lignanoknak amellett, hogy vírus és baktérium ellenes hatásuk is van, kiemelkedő jelentőséggel fejtik ki pozitív tulajdonságaikat a bélrendszerben.

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x1 kapszula/nap.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Kendermag kapszula 250db
Green Tea 100 db kapszula
CRYSTAL COMPLEX VENOMIN KRÉM
Rezveratrol Forte kapszula 250db
Flavin 77 szirup 250ml
Slim Green Coffee Stevia + Mg (200ml)Olimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team