Flavin - Crystal MycoMax Omega-3 Essence 2x300ml


Crystal MycoMax Omega-3 Essence 2x300ml
Ár: 43000 Ft
Megrendelés


Az immunrendszer erősítése kiemelt AHCC tartalommal!

Főbb hatásterületek:
- immunrendszer erősítése
- kemoterápiás kezelése mellékhatásainak csökkentése
- gombás és bakteriális fertőzések
- daganatos megbetegedésének ellen
Összetevők: AHCC, Pecsétviaszgomba kivonat, Kínai hernyógomba kivonat, Brazil csiperkegomba kivonat, Shiitake gomba kivonat, Bokrosgomba kivonat, Vitamin C (Ascorbic acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B5 (Pantothenate), Vitamin B6 (Pyridoxine HCL), Vitamin B7 (Biotin), Copper (as Gluconate), Hyaluronic Acid (Vegan, SodiumHyaluronate), Silica (Silicone Dioxide), Hydrolyzed Collagen Types 1 & 3, Herbs Blend: Turmeric, Green Tea Powder, Proprietary Joint Blend: Hydrolyzed Collagen, Methylsulfonylmethane, Glucosamine Sulfate, Chondroitin Sulfate, L-Carnitine

Az immunrendszerünkről röviden.
Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese.
Az AHCC stimulálja a sejtek által közvetített immunitást.
Humán és laboratóriumi kísérletek alapján az AHCC-k megnövelik a természetes gyilkos (NK) sejtek, a dendritikus sejtek és a citokinek számát és aktivitását, így a szervezet hatékonyabban reagál a fertőzésekre és gátolja a daganatok fejlődését. Az eredményt az amerikai Nőgyógyász Onkológusok Társaságának a floridai Tampában megrendezett 45. éves konferenciáján tették közzé.
Az AHCC stimulálja a sejtek által közvetített immunitást az által, hogy aktiválja a fehérvérsejteket, főleg a természetes killer sejteket és a makrofágokat, amik direkt támadják meg az abnormális sejteket, a vírus által megtámadott sejteket vagy a külső vírusos és bakteriális kórokozókat, amelyek a szervezetbe jutnak.

AHCC és a daganatos megbetegedések.
A Hepatológiai Magazinban (Journal of Hepatology) megjelent tanulmány szerint 113 operáción átesett májrákos utókezelése során AHCC-t kapott, míg 156 főből álló kontrollcsoport nem.
Az eredmények szerint a rosszindulatú tumor kiújulása jelentősen alacsonyabb volt (34%, míg a kontrollcsoportnál 66%) és a betegek túlélési aránya jelentősen magasabb lett (80% a kontrollcsoport 52%-ával szemben).
A hibahatár alacsony maradt, mivel az eredményeket figyelmesen rögzítették és a páciensek megfigyelése alapos volt. A műtétek során a tumorokról és elváltozásokról fényképes dokumentáció készült.

A Cordyceps (Kínai hernyógomba) poliszacharidjai
- serkentik a máj működését és elősegítik a máj lebontási folyamatait
- csökkentik a fájdalomérzetet, energizálnak, javítják a szervezet oxigén felhasználását (egyes kutatók úgy vélik, hogy a gomba magas hegyvidéki környezetben kialakult túlélési képességének köszönhető a vér oxigénellátását javító hatása)
- fokozzák a természetes ölősejtek tevékenységét és a fagócitózist, növelik a makrofágok számát, fokozzák az interleukin-2 képződését és a T-sejtek működését
- egyes esetekben lassítják vagy megállítják a tumorok képződésének folyamatát (pl. emlő és tüdőrákos betegeknél), helyreállítják a daganatos betegek immunvédekezését és növelik a betegek túlélési esélyét
- oldják a hörgők görcseit, segítik a letapadt kóros nyák kiürítését, könnyítik a légzést
- mérséklik a szexuális diszfunkciót és fokozzák a szexuális teljesítőképességet.
A shiitake gomba egészségvédő hatása elsősorban szénhidrát-összetételében rejlik. Számos összetett szénhidrátot, poliszacharidot mutattak ki belőle – köztük a legjelentősebb a lentinán –, amely gátolja a baktériumok és a vírusok szaporodását, és az immunrendszer erősítésével még daganatgátló hatással is rendelkezik. A kutatók ezt azzal magyarázzák, hogy a lentinán hatására egyrészt biológiailag aktív anyagok termelőnek, melyek ösztönzik a szervezet immunrendszerének működését, másrészt fokozzák a vérben levő falósejtek aktivitását. Ez a magyarázata a gomba allergia- és gyulladáscsökkentő hatásának is.
Ma már számos külföldi kórházban az orvosok a rákos daganatok kemoterápiás kezelésével egyidejűleg shiitake kivonatot is adagolnak a betegnek, hogy csökkentsék az erős vegyszerek egészséges szövetekre és az immunrendszerre gyakorolt káros mellékhatásait. A gomba rendszeres fogyasztása (eritadenintartalma miatt) jelentősen csökkenti a vér koleszterinszintjét, így véd a magas vérnyomás és az érelmeszesedés kialakulása ellen, továbbá szerepet játszik az agyvérzés megelőzésében. Japánban a Tohoku Egyetemen megállapították, hogy a shiitake gomba fokozza az inzulintermelést, ezáltal csökkenti a vércukorszintet, tehát a gomba fogyasztását cukorbetegeknek is ajánlják.

A bokrosgomba (Grifola frondosa) különböző területeken kifejtett gyógyító hatásait az 1980-as években ismerték fel, ekkor mutatták ki azt is, hogy a bokrosgomba bizonyos részei anti-tumor, vércukor csökkentő, májerősítő és immunrendszer támogató tulajdonságokkal rendelkeznek. Továbbá rendkívül hatékonynak bizonyult emlő- és tüdődaganat kiegészítő terápiájában. In vivo egérkísérletekben kimutatták, hogy képes az immunrendszer falósejtjeit aktiválni és ezen keresztül tumorellenes hatást kifejteni és az áttétek növekedését csökkenteni.
Folyamatos szedése segít beállítani a vérnyomást úgy, hogy csökkentheti a túl magas és növelheti a túl alacsony vérnyomást adaptogén tulajdonságának köszönhetően. Hatóanyagai növelhetik a szervezet inzulin érzékenységét, és növelhetik a szervezet inzulin termelését a 2. típusú cukorbetegeknél, csökkentik a túl magas triglicerid szintet és segíthetik megelőzni az arterioszklerózist és a szívinfarktust. A gyógygomba hatásait laboratóriumi egereken vizsgálták a Tokiói Egyetem Orvostudományi részlegén, ebben a vizsgálatban többek között azt is megfigyelték, hogy az egerek 90 százalékánál eltűnt a rákos daganat, illetve a kísérleti egerek 99,4 százalékánál megállt a tumor növekedése a brazil csiperkegomba adagolása következtében.

Pecsétviaszgomba – a gombák királya
- Antitumor hatás. Főként ázsiai országokban, a klinikai gyakorlatban is alkalmazzák a pecsétviaszgomba készítményeket önmagukban vagy más növényi eredetű készítménnyel, sőt kemoterápiával kombinálva.
- Imunstimuláns , mely még kemo és sugárzás kezelés után is jelentősen fokozza az immunrenszder működését.
- Reumás ízületi gyulladás (rheumatoid arthritis), asztma és pikkelysömör (psoriasis) kezelése során gyulladásgátló hatást tapasztaltak.
- A májvédő hatás összetett mechanizmusok következménye. A humánkezelésekből tudjuk, hogy jelentősen javultak a krónikus hepatitis B vírussal fertőzött betegek állapota.
- Antidiabetikus hatás. Humánvizsgálatok során nyert tapasztalatok alapján megállapítható, hogy a 2. típusú diabetes mellitus kezelésében a Ganoderma lucidum kivonatok eredményesen alkalmazhatók
A kombinált aktív hexóz vegyületek immunterápiaként működnek, azaz a szervezet saját immunrendszerét használják fel a betegségek elleni harchoz. Humán és laboratóriumi kísérletek alapján az AHCC megnöveli a természetes gyilkos (NK) sejtek, a dendritikus sejtek és a citokinek számát és aktivitását.
Így a szervezet hatékonyabban reagál a fertőzésekre és gátolja a daganatok fejlődését.

Az omega3 olaj elősegíti a hatóanyagok beépülését, csökkenti a gyulladásokat a szervezetben.

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat: mind a két komponensből napi 1-2x10 ml
Bő vízzel bevenni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben, gyermekektől elzárva.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!


FIGYELMEZTETÉS!

A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez!
További Flavin termékek, gyártói áron:

Kőtörőfű 100 db
Flavitamin Szelén 60 db
Myco Crystal Gyapjas tintagomba kapszula (100db)
IODASE Deep Impact krém 200ml
Masszázsolaj Life 250ml
Elektro vitamin - Vas+C-vitamin 60dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team