Olimpiq - Olimpiq SXC Immuno 90-90db


Olimpiq SXC Immuno 90-90db
Ár: 47300 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 43000Ft
Kiderült, hogy az őssejtek segíthetnek többek között a COVID-19 által kiváltott tüdőgyulladás kialakulásának csökkentésében, emellett a immunsejtek számának növekedésében továbbá pótolják a tüdő sejtjeit melyek a fertőzés során elpusztultak.

A pontos mechanizmus 100%-ban még nem ismert, de a plusz őssejtek csökkentették a vírus hatására fellépő "citokin vihart", így csökkent a tüdőben felhalmozódott víz mennyisége.

Ennek következtében a kutatás során őssejtekkel kezelt csoport minden tagja túlélte a fertőzést, míg ez sajnos a kontrollról nem mondható el.

- A készítmény mind az immunrendszer erősítésében, mind pedig az őssejti regenerációban segít. Az csak hab a tortán, hogy a COVID-19 által okozott szövődmények kialakulását csökkenti az őssejt terápia

- A "B" összetevő változatlan 250%-os össejtszint emelő kapacitással bír. A pontos adatok a címkéken és dobozokon.

- Két összetevőről kijelenthető (hivatalosan is) hogy immunerősítő: Se, Zn. A dobozon rajta van.

- 3-féle gomba extractum található benne, melyek egyenként rákellenes, vitalitást fokozó és immunstimuláns hatással is bírnak (Bokrosgomba, Kínai hernyógomba, AHCC)

- D- vitamin tartalma megfelel a minimum 2000NE ajánlásnak, így rendszeres napi 2 kapszula fogyasztása önmagában is immunerősítő hatással bír.

- 3 különböző flavonoidot tartalmaz. A quercetin több jelátviteli vonalon képes gátolni a COVID-19 reprodukciós folyamatát, ezzel vetve gátat a sejtek közötti továbbfertőzésnek.

- A myricetin erős gyulladásgátló hatású flavonoid.

- A hesperidin többek között csökkenti a trombocita aggregációt, így előzve meg az idősebb betegeknél fellépő (sokszor végzetes kimenetelű) vérrögök kialakulását.
Hatóanyagok 1 kapszulában:

Szelén: 9,2 µg
D-vitamin: 50 µg
C-vitamin: 50 mg
B-complex: 10 mg
Myricetin: 10 mg
Hesperidin: 50 mg
Quercetin: 50 mg
Bokrosgomba extr.: 60 mg
Kína hernyó extr.: 60 mg
AHCC: 100 mg
Trace: 10 mg
Zn: 2 mg
Kasvirág: 20 mg
Ginko biloba: 20 mg
Ginseng: 20 mg
Flavin7: 40 mg
TOTAL: 502 mg


Olimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team