Flavin - Flavitamin Magnézium+B6 vitamin 100 kapszula


Flavitamin Magnézium+B6 vitamin 100 kapszula
Ár: 2800 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 2500Ft

A magnézium minden komolyabb biológiai folyamathoz nélkülözhetetlen, így egyrészt vesz például az energiatermelésben, az idegrendszer és az izmok működésében, a fogak és a csontok felépítésében. A B6-vitamin nagy szerepet játszik a tápanyag-feldolgozásban, az ingerületátvivő folyamatokban.
B6-vitamin:
A B6-vitamin nagy szerepet játszik a tápanyag-feldolgozásban, az ingerületátvivő folyamatokban, a hemoglobin előállításában és működésében, valamint különböző sejten belüli folyamatok lezajlásában.

Bioflavonoidok:
Ezen növényi komponensek fogyasztásával csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését. A flavonoidok bizonyítottan pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik a triglicerid, valamint az LDL ("rossz" koleszterin) szintjét, és egyúttal emelik a HDL ("jó" koleszterin) koncentrációját, fokozzák az érfalak (endothelium) stabilitását, gátolják a vérlemezkék összetapadását így csökkentik a vérrögök képződését és kiváló gyulladáscsökkentők.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

Bioflavonoid 200mg
Magnézium 375mg
B Stressz komplex


További Flavin termékek, gyártói áron:

Crystal Cosmetic Bőrradír/Scrub 250ml
Myco Crystal Gyapjas tintagomba kapszula 250db
Medicannabis A+R 60g
Immun Quercetin C+D vitamin Echinacea 120db
Flavin7 Prémium ital 500ml Specialized
Kapszaicin krém 200mlOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team