Flavin - Double Protect 2x30 db


Double Protect 2x30 db
Ár: 5400 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 4900Ft
Double Protect kapszula, 2 x 30 db

Alap a védekezéshez!
Vitamineral: vitamin és ásványi anyag komplex.

Nagy dózisú D-vitamin, melynek hasznosulásához elegendő magnéziumot is tartalmaz.
A cink, szelén, réz és a D-vitamin is hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.
A quercetin és a hesperidin ionofor hatóanyagként biztosítják a cink sejtekbe való bejutását.
Összetevők:

D-vitamin: Mint minden vitaminnál, esetében is megfigyelhető, hogy immunrendszerünk hatékonyabban képes fellépni egyes kórokozók ellen, ha nem szenved hiányt. Az immunrendszer első számú védőinek, a T-sejteknek a D-vitamin biztosítja az erejét. A T-sejtek azok a sejtek, amelyek felkutatják szervezetünkben a betolakodó vírusokat és baktériumokat, majd megsemmisítik azokat.
A T-sejteket a D-vitamin aktiválja, így ha a szervezetben hiánya lép fel, immunrendszerünk védelme is megbillen. Alacsony D-vitamin szint esetén kétszer akkora a vírus fertőzés és egyéb légúti fertőzés, megbetegedés valószínűsége, és ötször több a betegnapok száma.
Magnézium: elengedhetetlen a normális kalcium-, nátrium-, kálium- és foszforegyensúlyhoz, illetve ioncseréhez, valamint a D-vitamin hasznosulásához. Kiemelten fontos az egészséges szívműködéshez, csökkenti a szívroham kockázatát, normalizálja a keringést. Csökkenti, illetve normális értékre állítja be a koleszterinszintet. Közreműködik az immunrendszer működésében, lassítja az öregedést.

Cink: Ha szervezetünkben nem megfelelő a cink szintje, az rövid időn belül az immunrendszer gyengüléséhez, a fertőzésekre való hajlam növekedéséhez vezet. Spanyol kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a cink arra is hatással lehet, hogyan birkózunk meg a koronavírus-fertőzéssel.
A megfelelő cinkbevitel csökkenti több légúti vírus, köztük a koronavírusok fertőzési és replikációs képességét. A cink képes lerövidíteni a betegségben töltött napok számát és enyhíteni a tünetek súlyosságát légúti fertőzések esetén.
A kvercetin egy ún. flavonol, mely természetes módon megtalálható a növényekben. Ennek az anyagnak köszönhetik a növények és a gyümölcsök sárga festékanyagukat, így általában a zöldségek és gyümölcsök héjában található. Erős immunfokozó és széles spektrumú vírusölő hatással bír. Gátolja a gyulladást elősegítő citokinek felszabadulását, melyeknek az ún. viharaktivitása többek között a súlyos COVID-19 fertőzés nyomán is az élettel össze nem egyeztethető folyamatok és végkifejlet előidézésére képes. Ionofor tulajdonsága révén képes a sejtmembránon átjuttatni a cink-ionokat, ami azért lényeges, mert a SARS CoV-2 vírus sokszorozódásához szükséges enzim működését képes leállítani a sejtbe juttatott cink. Eredményeként a vírus nem képes többszörözni önmagát.
Hesperidin: Szintén egy másodlagos növényi összetevő, mely képes beavatkozni a vírus terjedésének egyik kezdeti pontján az által, hogy gátolja a sejtek ACE2 receptorjaihoz való víruskötődést. Ez egy sejtszintű védelem a vírusok behatolása, a megfertőződés ellen, mely az egész szervezetünkben kifejti hatását.
Réz: Egyik legnagyobb előnye, ami a jelenlegi helyzetben is kifejezetten hasznos, hogy a baktériumok, az influenzavírus, és a koronavírusok nem úgy viselkednek a felületén, mint máshol. Különböző felületeken napokig életben maradhatnak az új koronavírusok, ezzel szemben rézfelületen vagy olyan ötvözeten, mint a sárgaréz, nagyon hamar elpusztulnak. „A vírusok a rézfelülettel érintkezve szétesnek.” – Bill Keevil professzor, a Southhamptoni Egyetem kutatója.

Szelén: Számos létfontosságú folyamathoz fontos a szervezetünk számára, emellett kitűnő antioxidáns, továbbá komoly vírusölő hatással rendelkezik. Az immunrendszer egészséges működéséhez is feltétlenül szükséges, mert a szervezet a szelén segítségével is harcol a kórokozókkal, és segíti a megfelelő ellenálló képesség kialakítását és fenntartását.

Összetevők:
Magnézium-karbonát, Cink-acetát, Sophora Japonica L. kivonat (Quercetin 98%), Keserű narancs kivonat (Hesperidin 90%), D3-vitamin (D3 100 000 NE/g), Réz II. szulfát, Na-szelenit, kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.
Minden kapszula széthúzható és a benne található hatóanyag anélkül is elfogyasztható!
Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben (2 kapszula):

Magnézium: 375 mg *NRV 100%
Quercetin: 50 mg
Hesperidin: 36 mg
D3-vitamin: **4000 NE ***UL 100%
Cink: 20 mg *NRV 200%
Réz: 2 mg *NRV 200%
Szelén: 100 µg *NRV 181,8%

*NRV: A felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.
**NE: Nemzetközi Egység.
***UL: Az a maximális vitamin/ásványi anyag mennyiség, amely az összes forrásból származó, nap rendszeres bevitel mellett az egészségre feltehetően nem fejt ki kedvezőtlen, vagy ártalmas hatást.

Felhasználási javaslat: 2 x 1 kapszula / nap.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

További Flavin termékek, gyártói áron:

Telo Flavin7 100 kapszula
Silver törlőkendő, 20 db.
Flavin7 ital 200ml x32db specialized
Crystal Complex HEPATOP 100db
Vita+Active Brokkolicsíra kapszula 250db
Flavitamin Magnézium 60 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team