Flavin - Flavin77 Premium Iono FORCE ital, 250 ml


Flavin77 Premium Iono FORCE ital, 250 ml
Ár: 112000 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 101800Ft
Rövid ismertető:
A quercetin egy erős immun fokozó és széles spektrumú vírusölő hatással bíró flavonoid.
A sejten belülre juttatott cink sikeresen képes gátolni a vírus RNS-ének a szintézisét, ezzel gátolja a vírus szaporodását.

Főbb hatásterületek:
- vírusdokkolás gátlása.
- vírusreplikáció csökkentése.
- citokin vihar megelőzése.
- tüdőgyulladás és felülfertőződés megelőzése.
- légúti csillósejtek támogatása.
- további szövődmények (long illetve post covid) elkerülése.

Termékismertető
A közegészségügy szempontjából, a 21. századot koronavírus világjárványok jellemezték: 2002-2003-ban a SARS-CoV vírus ami a SARS-ot okozta; 2012-ben pedig a MERS-CoV bukkant fel majd később pedig 2019-ben egy új béta-koronavírus törzs, név szerint a SARS-CoV–2, ami a példátlan COVID-19 kitörést okozta.
A mostani járványhelyzet alatt, az életmentő egészségügyi kihívásoknak és tudományos kutatásoknak az a célja hogy felfedjék az új kórokozó élet-ciklusának a biokémiáját (biochemistry) és evolúciójának genetikai alapjait, ami új megelőző és gyógyászati stratégiákhoz vezethet a SARS-CoV-2 ellen.
Mint egy alternatíva vagy mint egy plusz gyógyászati/megelőző opció, különböző in silico és in vitro tanulmányok kimutatták, hogy kis természetes molekulák, amik a polifenol családba tartoznak, meg tudják /bolygatni/ zavarni a koronavírus behatolása és replikációja ciklusának többféle szakaszait.
Megvizsgálták a kapacitását az ismert (pl. quercetin, baicalin, luteolin, hesperetin) és kevésbé ismert (pl. scutellarein, amentoflavone, papyriflavonol A) flavonoidoknak, és az antioxidáns és antimikrobiális funkciókkal rendelkező növényi szövetekben nagy mértékben jelen lévő másodlagos metabolitoknak, hogy képesek e arra hogy megakadályozzák a koronavírus fertőző ciklusában részt vevő fontos fehérjéket.
Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7385538/

A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.


További Flavin termékek, gyártói áron:


Cansawin Kolefix 100 kapszula
Cansawin Aminofix kapszula, 100 db
Homoktövis kapszula 250db
Articsóka kapszula 100 db
Bio+Active Ánizs szelet 21db x 25g csokoládéOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team