Flavin - Flavin7 Q10 Complex Curcumin 60 kapszula


Flavin7 Q10 Complex Curcumin 60 kapszula
Ár: 24500 Ft
Megrendelés


Főbb hatásterületek: - ízületi gyulladás, reuma - térdkopás - a szervezet öregedési folyamatainak lassítása.
KURKUMIN
A kurkuma legfontosabb hatóanyaga a kurkumin, amely a kurkuma meghatározó sárga színét adja, és egyben a polifenolok hatalmas csoportjának egyik tagja.Amellett, hogy erős antioxidáns - vagyis megköti az egészséget károsító szabadgyököket - rendelkezik a polifenolokra illetve flavonoidokra jellemző általános egészségvédő tulajdonságokkal.
Összetevők: CoenzymeQ10 (98%), kurkumin, CD-polidextrin, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva-héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin kapszula.
Terápiás alkalmazása nagyon hasonló számos bioflavonoidéhoz, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás, immunstimuláló vegyület.
Q10 koenzim
A koenzim Q10 a test saját hatóanyaga, melyet ubikinonnak neveznek.Elsőrendű antioxidáns tulajdonságú, amely valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen.Katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását.A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz, és kulcsszerepet játszik a sejten belüli folyamatokban. A Q10 úgy működik, mint az energiát termelő erőművek.A táplálékkal felvett energia, biokémiai folyamatok során a szervezet által felhasználható formává alakul át.Főleg a sejt energiatermelő gyárában, az un. "mitokondriumban" található, itt történik ugyanis a tápanyagok energiává való átalakítása. Energiára van szükség (amit a Q10 szállít) a sejt légzéséhez, táplálkozásához, szaporodásához ill. anyagcseréjéhez.

Felhasználási javaslat:
1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2x1 kapszula/nap. Bő vízzel bevenni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

További Flavin termékek, gyártói áron:

Vita+Active Zsázsacsíra kapszula 60db
Vita+Active Brokkolicsíra kapszula 250db
E-lit vitamin - Ca+Ester C 60db kapsz.
Full Extra Curcumin kapszula 120 db
Bio+Active Csalán szelet 21db x 25g csokoládé
Flavitamin Béta Karotin 60 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team