Flavin - Flavin7 p53 Balance 7x100 ml


Flavin7 p53 Balance 7x100 ml
Ár: 42900 Ft
Megrendelés


Főbb hatásterületek:

- gyulladásgátló
- daganatellenes hatás
- immunrendszer erősítése
- hajszálerek erősítése, érelmeszesedés csökkentése
- elsősorban a prevenció, megelőzés területére
Termékismertető
Növényi bioflavonoidokat és telítetlen zsírsavakat tartalmazó összetétel, ionofor technológiával.
7 fajta, jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök hatóanyagaival.

Néhány kiemelt összetevő: Flavin7 Bioflavonoid complex, DH-QUERCETIN, LUTEOLIN, RUTIN, RESVERATROL, HESPERIDIN, EGCG, CD-polidextrin
Aktív ciklizált flavonoidok: Dihidroquercetin, Isoquercetin, Apigenin, Sylimarin, EGCG, Quercetin, Hesperidin, Luteolin, Rutinum, Resveratrol
A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között.Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.A Flavin7 Cyclo Cyto ital növényi flavonoidok kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe.A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére.A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.) A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
A termékben található hatóanyagok képesek aktiválni a p53-as gént!

De mi a p53-as gén?
Amikor az osztódásra és a sejt halálára vonatkozó genetikai utasításokba hibák csúsznak és a kijavításuk sem sikerül, a sejt irányíthatatlan módon osztódni kezd. A hibás utasítások minden utódsejtbe bejutnak. Az eredeti hibás sejtből kialakuló tumoros sejtvonal halhatatlanná válik, ez később daganatos megbetegedést okozhat.

Bizonyos gének képesek megakadályozni a sejtek olyan jellegű átalakulását, amely daganatok képződéséhez vezet.
Innét kapták nevüket is: daganatelnyomó (tumorszupresszor) gének.A tumorszupresszor gének az emberi daganatképződés szempontjából fontosabbak.
Talán legismertebb a p53 jelzésű, amely az emberi daganatok több mint felében hibás (mutáns) formában van jelen, így meghibásodása sokféle tumor kialakításáért felelős.
A p53 gén, más néven TP53 a sejtciklus szabályozója és tumorszupresszor is egyben. A soksejtű élőlények számára kulcsfontosságú, hogy visszaszorítsák a daganatok kialakulását.

A p53-at a genom őrzőjének is nevezik, utalva ezzel a genom mutációk elleni védelemben játszott szerepére.
A p53 fehérje (protein 53) a sejtek életének szabályozásában, a DNS javításában és az ún. programozott sejthalálban, az apoptózisban játszik szerepet.
A p53 gén mutációját (átalakulását) többek között a tüdődaganatok mintegy 50-70%-ban ki lehet mutatni, és feltehetőleg ez is szerepet játszik az ellenőrizhetetlen sejtszaporulatban.

Funkciója:
- A p53 számos tumorellenes mechanizmussal bír
- DNS károsodást helyreállító fehérjéket aktiválhat.
- Képes blokkolni a sejtciklust a G1/S átmenetben.
- Apoptózist, azaz sejthalált is kiválthat.
Ionofor hatás:
Az Ionoforce technológia használatával könnyebben tudnak a daganatellenes hatóanyagok bejutni a sejtekbe, így hatékonyabban tudják a daganatos sejtek osztódását megakadályozni.
Összességében:
A hatóanyagoknak és a technológiának köszönhetően a flavonoidok bio-hasznosulása a bázis értékről 50 – 200 szorosára növekedett. A további hatóanyagok és a ciklizálás a természetes daganat ellenes védekezést reaktiválja.A hatóanyagok koncentráltabbak és hatékonyabbak a célterületen, a daganatsejtekben és környezetükben.

Polifenol/flavonoid tartalom: 1.812g/20 ml

Felhasználási javaslat:
10 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 20 ml/nap, nyelv alatt tartva 2-3 percig!Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.Tárolás: felbontás nélkül szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!Kérjük, az üvegbe ne igyon bele, mert esetleg erjedési folyamatokat indíthat el!Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Sativa kendermag olaj - Natur (250ml)
Bio+Active Bodza bogyó szelet 21db x 25g csokoládé
Baobab red por 125gr.
Bio+Active Virágpor+propolisz szelet 21db x 25g csokoládé
Relaxetin Forte kapszula 60 db
Flavin7 ital 200ml x32db specializedOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team