Flavin - Biosa Flora 250ml


Biosa Flora 250ml
Ár: 3800 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 3400Ft

Immunrendszerünk megsegítésére, a hasznos baktériumkultúrák egészséges szintre hozására, szervezetünk öngyógyító képességének fokozására. Az emberi szervezet valóságos mozgó ökoszisztéma. A gyomor-bélrendszerben élő mikroorganizmusok összességének neve bélflóra, ami kb.400-500 különböző fajta baktériumot tartalmaz. Az egészséges bélflóra segíti az emésztést, és itt termelődik az immunanyagok 70%-a. A bélflóra ellenségei a dohányzás, a rendszeres alkoholfogyasztás és a stressz. Hasznos baktériumok, az úgynevezett probiotikumok. A BIOSA FLORÁBAN található baktériumkultúrák humánbarát bélbaktériumok többféle pozitív hatással vannak a gazdaszervezet egészségi állapotára. A probiotikumok egészségügyi szerepe 3 csoportra osztható:Gátló szerep - megakadályozza egyes betegségek kialakulásának kockázatát. Tisztító szerep - megtisztít a toxikus anyagoktól. Karbantartó szerep - egyensúlyban tartja a bélflórát.

A Biosa Flóra ellenőrzötten ökológiailag tiszta cukormelaszon fermentált tejsavkultúrát és flavonoid kivonatot tartalmaz. A mikroorganizmusok különleges szimbiózisát tartalmazza melyeket egy kiegyensúlyozott bélflórában találhatunk, a benne lévő antioxidánsok pedig a szervezet ellenálló képességét erősítik.

Miért fontosak a "hasznos" baktériumok?
Jelenlétük a bélflórában az emésztés segítésén kívül: -számos betegség kialakulását megakadályozzák. (pl.: székrekedés ,bizonyos hasmenési betegségeket.)

Hasznos baktériumok:
Lactobacillus
Streptococcus
Bifidobacterium (un. hasznos baktériumok, probiotikumok)

Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok alkotják a bélflóra zömét(95-98%). A felnőtteknél ez az arány alig 10%!
A Biosa Florában lévő hasznos baktériumok közvetlenül a bélnyálkahártyára hatnak így a termékben lévő többi hatóanyag közvetlenül, célzottan hasznosul. Az összetett hatóanyagoknak köszönhetően komplex immunerősítő. A flavonoid tartalmának köszönhetően magas antioxidáns hatással bír.

A BIOSA FLORA tartalmaz még vörös szőlő, feketeszeder, feketecseresznye, fekete ribizli, bodza, kökény, és szilva gyümölcsök leveit, ezek- és a cirok magjainak héjai extraktját.

Néhány testfolyadék pH. értéke:
Nyál: 4.5 - 7
Vér: 7,35
Gyomor: 4,5
Vizelet: 5,5 - 6
Flavin 7: 2,8
Biosa flora: 3,5

Felhasználási javaslat:
Napi 20 ml.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Le Saraou kapszula 60 db (alvás zavar)
Crystal CBD Folyékony Szappan 450ml
Flavin7 ital 200ml x32db specialized
Vita+Active Tönkölybúzacsíra kapszula 250db
Myco Crystal Brazil csiperkegomba kapszula (100 db)
Baobab kapszula 100dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team