Flavin - Flavin Dent 200ml


Flavin Dent 200ml
Ár: 1600 Ft
Megrendelés


Flavin Dent 200ml

A termék 10ml 25ml illetve 200ml-es kiszerelésben kapható.
Nem csak a mosoly a lényeg...
A FLAVIN DENT szájöblítő oldat magas polifenol (flavonoid tartalmú gyümölcsök) /vörösszőlőlé, feketeszederlé, feketecseresznyelé, feketeribizlilé/ menta, valamint kamilla kivonat összetételének köszönhetően a szájegészség javulását és megtartását szolgálja. Hogyan hat ? A száj vagy a torok gyulladásánál a FLAVIN DENT közvetlenül a gyulladás helyén fejti ki hatását. Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és helyi érzéstelenítő egyidejűleg. Ezen hatások következtében a gyulladást, a fájdalmat és a nyelési nehézségeket rövid időn belül megszünteti. Milyen betegségek kezelésére alkalmazható? A száj, a torok és a fogíny gyulladásainak gátlására, fájdalmának csillapítására (beleértve a kemoterápiát vagy sugárterápiát követően másodlagosan kialakuló elváltozások eseteit is). Alkalmazása a szájban, garatban történő műtétek, fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások, foghúzások előtt és után is javasolt. Hogyan alkalmazza a készítményt?
Gargarizáló folyadékként: Gyulladásos folyamatok esetén a kezelés megkezdésekor a legelső alkalommal hígítva (1:1 arányban) ajánlott alkalmazni a készítményt (15 ml vizet adva a 15 ml tömény oldathoz), majd 15 ml (1 evőkanál) tömény szájöblítő oldattal lehet folytatni az öblítést általában naponta 2-3, de legfeljebb 5 alkalommal. Bizonyos esetekben a 15 ml tömény oldatot 15 ml vízzel felhígítva, szájöblítőként is hatásosan biztosítja a száj napi higiéniáját.
Spray-ként: Az oldatot naponta ötször alkalmazza úgy, hogy alkalmanként egymás után 3 adagot permetezzen a szájba vagy garatba. Amennyiben a pumpa csöve eldugul, rövid ideig meleg vízbe kell helyezni és kimosni. A pumpából kifújt oldatmennyiség szabályozott. A használat időtartama függ a betegség súlyosságától, ezért ezt orvosa határozza meg. Ne használjon többet, mint az ajánlott adag.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Chia Clean Slim Ördögnyelv 7x12,35g
Masszázsolaj Forrest Hill 250ml
Ördögnyelv kapszula 100db
Napkristály CBD ital 5x100 ml
Mudnett természetes iszap 400g
Flavin77 Flavinárium+A 7x2 tasak+140gOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team