Hozzáadás a Kedvencekhez

Jogi KözleményA website-on található, ill. megvásárolható készítményekkel kapcsolatos, ill. azok gyógyhatásáról szóló információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Előfordulhat, ezen információk hiányosak vagy bizonyos elemeiben nem egyezik a konzervatív orvoslás felfogásával. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok közzétevői, a website-on olvasható információkkal szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak. A feltüntetett információk nem helyettesíthetnek egy szakemberrel (szakorvos, háziorvos) folytatott konzultációt. Ha úgy érzi, az Ön adott problémájára, betegségére vonatkozólag függőben maradt kérdései maradtak a weboldalon forgalmazott termékek arra való alkalmazásával kapcsolatban, a vásárlást megelőzően forduljon szakemberhez!

Mindent megtettünk annak biztosítása érdekében, hogy a website-on található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be,- azaz közvetlenül a gyártótól, a Crystal Institute Kft.-től. Ennek ellenére az Olimpiq Team nem felel azok esetleges hiányosságaiért, illetve az azok figyelmen kívül hagyásának esetleges következményeiért. A website-on található valamennyi információ figyelembevétele a Tisztelt Vásárló felelősségére történik és a megvásárolt termékek szedésével az elérni kívánt hatásokat az Olimpiq Team nem garantálja, továbbá azokért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, vagy felelősséget!

Az Olimpiq Team a Crystal Institute Kft. független termékforalmazója, minden a termékekkel kapcsolatos információért hívja a következő számot: StemXcell Kft. Eger Tel. 06 36 333-777
(Minden a termékekkel kapcsolatos jogi, forgalmazhatósági, engedélyezési kötelezettségek a Crystal Institute Kft.-t terhelik, és bővebb információk is tőlük kaphatóak.)

 

www.olimpiq.info
Olimpiq Team
Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala